Kľúčenka FindKey.eu® Vám vráti stratené kľúče

Kľúčenka so systémom FindKey.eu® vráti stratené kľúče. Originálny systém straty a nálezy a zároveň efektívny reklamný darček.

Už ste niekedy vy, alebo niekto z vasej rodiny stratili kľúče? Pamätáte si na tie starosti a náklady, ktoré to prinieslo? A aké komplikácie vznikli, ak sa to týkalo aj kľúčov od auta? Kľúče nastrácame každý deň, ale aj raz za 10 rokov je priveľa. Náš systém je domyslený do detailov a absolútne bezpečný.

Ak ste kľúče nestratili počas člnkovania na Štrbskom plese, je isté, že vaše kľúče niekto o pár hodín nájde. Otázkou však je, či sa dostanú do rúk vám, alebo skončia na korkovej nástenke obchodu, v ktorom ste možno nikdy v živote neboli, len ste prechádzali okolo. Z logických dôvodov nemôžete mať na kľúčoch adresu, meno, telefónne číslo, aby sa nestalo, že nálezca bude u vás doma skôr, ak vy.

Náš nápad tento problém vyriešil. Jednoducho si zaveste na svoje kľúče kľúčenku so systémom FindKey.eu® a aktivujte si na našej stránke ALL INCLUSIVE program. Sami si určíte, aké nálezné ponúknete nálezcovi za jeho ochotu a čas, ktorý venuje tomu, aby sa kľúče dostali k späť k vám. Bežne sa nálezné pohybuje od 10 – 30 €, ale máme aj aktivácie s nálezným cez 100 €. Je rozdiel, či chránite kľúče od vchodu a bytu, ktoré nosí vaše dieťa, alebo kľúče od auta, ktorých náhrada stojí 300 €.

Čo sa stane, ak svoje kľúče niekde stratíte, zabudnete? S vysokou pravdepodobnosťou niekto stratené kľúče o pár hodín nájde a prečíta si text na kľúčenke. Skontaktuje FindKey.eu s informáciou, že našiel kľúče, za ktoré je sľúbená odmena. Poskytne nám ID kľúčenky a my vám obratom telefonujeme, že sa vaše kľúče našli. Nálezca netuší, komu kľúče patria, má kontakt iba na FindKey.eu®. Vy v tejto chvíli viete, že nemusíte vyrábať náhradné kľúče od auta, meniť zámky na byte alebo firme. Nemáte stres. Sprostredkujeme odovzdanie nálezného a kľúčov. Podrobnosti na našej stránke.

Čo vás to bude stáť? Cena kľúčenky, ktorá sa vám páči. Kľúčenky v akcii sú od 2,50 € a ALL INCLUSIVE program za 3,99 € na 10 rokov, čo je životnosť kľúčenky. Je 6,50 € veľa v porovnaní s problémami, ktoré vám kľúčenka môže ušetriť? Program ALL INCLUSIVE je voliteľný a môžete si odovzdanie kľúčov sprostredkovať zadarmo sami, takže cena môže byť aj iba 2,50 € za kľúčenku.

Kľúčenku FindKey.eu® si môžete kúpiť v našom e-shope, alebo ju môžete dostať ako reklamný darček od niektorého z našich partnerov. Ak sa chcete stať našim partnerom a dať svojim zákazníkom, klientom reklamný darček s pridanou hodnotou, ktorý budú mať stále pri sebe, kontaktujte nás. Medzi našich partnerov patrí napríklad Goodyear, NetFinancie, RE/MAX, Blachotrapez, hotely, penzióny...

Systém FindKey.eu® funguje druhý rok. Naše kľúčenky nosí cez 30.000 zákazníkov a vrátili sme viac ako 20 stratených zväzkov kľúčov. Stránka www.findkey.eu je lokalizovaná vo všetkých jazykoch EU. Systém FindKey.eu® je chránený ochrannou známkou vo všetkých krajinách EU.

Systém FindKey.eu® vám s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí

5 skvelých interiérových trendov pre rok 2019

Plánujete pre rok 2019 kúpu staršej nehnuteľnosti alebo chystáte „prerábku“? Pozrite si najnovšie trendy.

Functional spaces for creative dwellers

These stylish offices and residences celebrate contemporary design.