Kľúčenka FindKey.eu® Vám vráti stratené kľúče

Kľúčenka so systémom FindKey.eu® vráti stratené kľúče. Originálny systém straty a nálezy a zároveň efektívny reklamný darček.

Už ste niekedy vy, alebo niekto z vasej rodiny stratili kľúče? Pamätáte si na tie starosti a náklady, ktoré to prinieslo? A aké komplikácie vznikli, ak sa to týkalo aj kľúčov od auta? Kľúče nastrácame každý deň, ale aj raz za 10 rokov je priveľa. Náš systém je domyslený do detailov a absolútne bezpečný.

Ak ste kľúče nestratili počas člnkovania na Štrbskom plese, je isté, že vaše kľúče niekto o pár hodín nájde. Otázkou však je, či sa dostanú do rúk vám, alebo skončia na korkovej nástenke obchodu, v ktorom ste možno nikdy v živote neboli, len ste prechádzali okolo. Z logických dôvodov nemôžete mať na kľúčoch adresu, meno, telefónne číslo, aby sa nestalo, že nálezca bude u vás doma skôr, ak vy.

Náš nápad tento problém vyriešil. Jednoducho si zaveste na svoje kľúče kľúčenku so systémom FindKey.eu® a aktivujte si na našej stránke ALL INCLUSIVE program. Sami si určíte, aké nálezné ponúknete nálezcovi za jeho ochotu a čas, ktorý venuje tomu, aby sa kľúče dostali k späť k vám. Bežne sa nálezné pohybuje od 10 – 30 €, ale máme aj aktivácie s nálezným cez 100 €. Je rozdiel, či chránite kľúče od vchodu a bytu, ktoré nosí vaše dieťa, alebo kľúče od auta, ktorých náhrada stojí 300 €.

Čo sa stane, ak svoje kľúče niekde stratíte, zabudnete? S vysokou pravdepodobnosťou niekto stratené kľúče o pár hodín nájde a prečíta si text na kľúčenke. Skontaktuje FindKey.eu s informáciou, že našiel kľúče, za ktoré je sľúbená odmena. Poskytne nám ID kľúčenky a my vám obratom telefonujeme, že sa vaše kľúče našli. Nálezca netuší, komu kľúče patria, má kontakt iba na FindKey.eu®. Vy v tejto chvíli viete, že nemusíte vyrábať náhradné kľúče od auta, meniť zámky na byte alebo firme. Nemáte stres. Sprostredkujeme odovzdanie nálezného a kľúčov. Podrobnosti na našej stránke.

Čo vás to bude stáť? Cena kľúčenky, ktorá sa vám páči. Kľúčenky v akcii sú od 2,50 € a ALL INCLUSIVE program za 3,99 € na 10 rokov, čo je životnosť kľúčenky. Je 6,50 € veľa v porovnaní s problémami, ktoré vám kľúčenka môže ušetriť? Program ALL INCLUSIVE je voliteľný a môžete si odovzdanie kľúčov sprostredkovať zadarmo sami, takže cena môže byť aj iba 2,50 € za kľúčenku.

Kľúčenku FindKey.eu® si môžete kúpiť v našom e-shope, alebo ju môžete dostať ako reklamný darček od niektorého z našich partnerov. Ak sa chcete stať našim partnerom a dať svojim zákazníkom, klientom reklamný darček s pridanou hodnotou, ktorý budú mať stále pri sebe, kontaktujte nás. Medzi našich partnerov patrí napríklad Goodyear, NetFinancie, RE/MAX, Blachotrapez, hotely, penzióny...

Systém FindKey.eu® funguje druhý rok. Naše kľúčenky nosí cez 30.000 zákazníkov a vrátili sme viac ako 20 stratených zväzkov kľúčov. Stránka www.findkey.eu je lokalizovaná vo všetkých jazykoch EU. Systém FindKey.eu® je chránený ochrannou známkou vo všetkých krajinách EU.

Systém FindKey.eu® vám s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.