Kvetináče EMSA LANDHAUS

FARBA JE TRENDY! V tomto duchu sa nesie dizajn nových originálnych kvetináčov EMSA LANDHAUS, ktoré sú novinkou tejto jari. Zaobstarajte si ich aj vy!

Kvetináče LANDHAUS sú dostupné v atraktívnych farebných prevedeniach a rovnako v rôznych tvaroch a veľkostiach. Zaobstarať si ich môžete ako obľúbené okenné hrantíky, drobné kvetináče s uškom, ktoré si môžete zavesiť napríklad na plot alebo zábradlie balkóna alebo ako kvetináče okrúhleho alebo hranatého tvaru.

Ich originalitu vyzdvihuje mimoriadne populárny COUNTRY DIZAJN a ich pestré farby spestria každý balkón, terasu, či záhradu.
Nemecký výrobca je zárukou vysokej kvality.

Rozžiarte si prichádzajúcu jar a zaobstarajte si tieto originálne kúsky.

Kvetináče EMSA LANDHAUS aktuálne dostupné na http://www.kvetyazahrada.sk/shop/shop.php?id=430.

Oveľa viac zo sortimentu kvetináčov a nádob nájdete v katalógu EMSA na http://www.emsa.com/blaettermagazin/gartenkatalog_2013/index.htm.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu