Kvetináče EMSA LANDHAUS

FARBA JE TRENDY! V tomto duchu sa nesie dizajn nových originálnych kvetináčov EMSA LANDHAUS, ktoré sú novinkou tejto jari. Zaobstarajte si ich aj vy!

Kvetináče LANDHAUS sú dostupné v atraktívnych farebných prevedeniach a rovnako v rôznych tvaroch a veľkostiach. Zaobstarať si ich môžete ako obľúbené okenné hrantíky, drobné kvetináče s uškom, ktoré si môžete zavesiť napríklad na plot alebo zábradlie balkóna alebo ako kvetináče okrúhleho alebo hranatého tvaru.

Ich originalitu vyzdvihuje mimoriadne populárny COUNTRY DIZAJN a ich pestré farby spestria každý balkón, terasu, či záhradu.
Nemecký výrobca je zárukou vysokej kvality.

Rozžiarte si prichádzajúcu jar a zaobstarajte si tieto originálne kúsky.

Kvetináče EMSA LANDHAUS aktuálne dostupné na http://www.kvetyazahrada.sk/shop/shop.php?id=430.

Oveľa viac zo sortimentu kvetináčov a nádob nájdete v katalógu EMSA na http://www.emsa.com/blaettermagazin/gartenkatalog_2013/index.htm.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak