Najlepší Absolut Bartender je Martin Hudák!

Prvé miesto v celoslovenskom kole súťaže profesionálnych bartendrov ABSOLUT INVITE získal talentovaný Martin Hudák z prešovského Dublin Cafe.

Tretí ročník veľkej oslavy skvelých drinkov, barmanského umenia a najčistejšej švédskej vodky spoznal svojho víťaza – najtalentovanejšieho barmana, ktorý už čoskoro o pomyselnú barmanskú korunku zabojuje s európskou špičkou v Stockholme. Prvé miesto v celoslovenskom kole súťaže profesionálnych bartendrov ABSOLUT INVITE získal talentovaný Martin Hudák z prešovského Dublin Cafe.

Na súťaži talentovaných bartendrov však nešlo iba o víťazstvo, ale aj o atraktívnu prehliadku barmanských poznatkov, zručností a kreativity. Súťažiaci sa blysli nielen svojimi vedomosťami zo sveta mixológie, no tiež „someliérskymi“ schopnosťami pri rozpoznávaní ingrediencií v miešaných nápojoch len na základe ich chuti a vône. Najväčší úspech u divákov však už tradične malo kolo kreatívnej mixológie. V ňom každý z barmanov dokázal svoju tvorivosť namiešaním dvoch úplne nových originálnych drinkov inšpirovaných svetom umenia. A čím porotu presvedčil víťaz Martin Hudák?

Pod názvom „Be inspired“ predstavil aromatické prekvapenie z vodky Absolut Wild Tea s príchuťou čierneho čaju a severskej bazy, ktorú v šejkri zasnúbil s korenistým vermutom, trochou čokoládovej peny aj anízovým likérom. S druhým drinkom „Absolut free“ zasa stavil na horkastú sviežosť spojenia čistej vodky, zázvorového piva a goji sirupu korunovanú trochou bitteru a limetky. Nechajte sa naším najtalentovanejším barmanom inšpirovať aj vy a pripravte si víťazný tandem podľa jeho originálnych receptov!

Be inspired

druh skla: koktailový pohár na stopke

príprava: šejker

4,5cl Absolut Wild Tea

2,5cl Carpano Antica Formula

2 lyžičky chocolate mousse

1 lyžička Pink Salt tincture

strek anízového likéru Pernod

Absolut free

druh skla: „Can“

príprava: priamo v pohári

4cl Absolut vodka

1,5cl Lime

1,5cl Goji syrup

Houdini ginger beer (doplna)

2 kvapky Old fashioned bitter

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.