Preneste si zdarma svoje účtovníctvo

Do 15. marca môžu záujemcovia zdarma nahradiť svoj súčasný účtovný softvér najmodernejším online účtovníctvom na slovenskom trhu.

Zaplatili ste si účtovný softvér na rok 2013, ale chceli by ste ho vymeniť za modernejší? Finecon Technologies, dodávateľ online účtovného softvéru PRO-FIT prichádza s atraktívnou ponukou. Každý majiteľ zakúpeného účtovného softvéru na rok 2013, ktorý má záujem o jeho výmenu,  môže do 15. marca 2013 zaslať faktúru o jeho kúpe a ako bonus získa možnosť  bezplatne účtovať v účtovnom softvéri PRO-FIT do konca tohto roka.

Záujemcovia v skutočnosti získajú dvakrát. Do konca roka budú môcť účtovať v najmodernejšom  online účtovnom softvéri PRO-FIT zdarma. Neskôr, po uplynutí roka budú môcť účtovať v rámci nášho online účtovného softvéru  za bezkonkurenčnú cenu, bez vstupných, licenčných, inštalačných a iných poplatkov a aj bez ohľadu na počet užívateľov, účtovaných spoločností  alebo dostupných modulov,“ informuje Peter Zimerman, managing partner spoločnosti Finecon Technologies, ktorá akciovú ponuku priniesla.

Účtovný softvér PRO-FIT má vysoký užívateľský komfort a ocenia ho nielen účtovníci, ale najmä manažéri firiem na rôznych úrovniach riadenia spoločnosti. Keďže PRO-FIT je založený na cloudovom riešení, jeho používatelia majú účtovníctvo dostupné nepretržite, aj cez mobil, či tablet, odkiaľkoľvek, kde je internetové pripojenie. Softvér umožňuje prístup k účtovným údajom pre viaceré autorizované osoby, s možnosťou odstupňovaného prístupu. Je viacjazyčný, teda ideálny aj pre firmy s rôznojazyčným prostredím. Jeho súčasťou je, okrem iného platná legislatíva, ktorá je kontinuálne aktualizovaná priamo dodávateľom. Poskytuje zároveň vysokú úroveň zabezpečenia údajov, ktoré sú zálohované priamo dodávateľom.

Účtovný softvér PRO-FIT je určený najmä živnostníkom, ako aj malým a stredným firmám, ktoré vedú jednoduché alebo podvojné účtovníctvo.

V prípade záujmu o výmenu svojho účtovného softvéru je potrebné sa do 15. marca 2013 zaregistrovať na www.pro-fit.sk, použiť zľavový kód „FAKTURA“ a po registrácii zaslať zúčtovaciu faktúru terajšieho softvéru na emailovú adresu obchod@pro-fit.sk . Po kontrole údajov bude bezplatne sprístupnený účtovný softvér PRO-FIT do konca roka 2013.

Viac informácií: http://www.pro-fit.eu/sk/pomoc/aktuality/preneste_si_uctovnictvo/

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!