Ktorú ligu hrá Váš trávnik?

Zvyčajná otázka medzi priaznivcami futbalu znie : Ktorú ligu hráte? Doprajte trávniku svojho klubu takú istú ligu ako hrá Váš klub!

Kvalite futbalových trávnikov sa na Slovensku venuje minimálna pozornosť. Sme hádam jediná krajina v strednej Európe, ktorá nemá štadión európskej úrovne. Už i susedná Ukrajina nás vďaka investíciám na EURO 2013 predbehla. Paradoxné je , že futbalové štadióny , na ktorý sa hrali futbalové zápasy - v Kijeve a v Charkove , stavala slovenská firma. Na štadióne, kde sa hral finálový zápas bol trávnik od slovenského dodávateľa a greenkeping, teda celkovú starostlivosť o trávnik sa taktiež starala slovenská firma.
Projekt KTORÚ LIGU HRÁ VÁŠ TRÁVNIK ? si dal za úlohu dodať informácie groundsmanov a všetkým tým, ktorí sa o športové trávniky starajú.

Ide o druhý ročník  jediného podujatia svojho druhu na Slovensku.

Program:
1/Čo je dôležité pre správny rast trávnika ? Kedy a ako je najlepšie regenerovať?
2/Zavlažovací systém – čerpacia stanica – filtrácia – čo treba sledovať aby systém fungoval? 13,16,24 postrekovačová verzia závlahy
3/ Stroje a ich vplyv na kvalitu trávnika (kosačky, aerifikátory, vertikutátory......)
4/ Ako bojovať s chorobami, škodcami a burinami na ihrisku? Dážďovky, larvy chrústa, pleseň snežná, púpava, skorocel……..
5/ Praktické ukážky práce strojov na údržbu trávnika
Termíny konania :
16.4.2013 Trnava, Hotel Empire
18.4.2013 Košice, Štadión Lokomotíva Košice

PRIHLÁSTE SA A REZERVUJTE SI ČAS NA DISKUSIU S KOLEGAMI .

Viac o problematike športových profesionálnych trávnikov na www.engo.sk

Talent - vzdelanie - úspech

Atraktívna Fakulta manažmentu na Prešovskej univerzite v Prešove a jej ponuka, v ktorej sa snúbi štúdium, vedecký výskum a prax.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.