Ktorú ligu hrá Váš trávnik?

Zvyčajná otázka medzi priaznivcami futbalu znie : Ktorú ligu hráte? Doprajte trávniku svojho klubu takú istú ligu ako hrá Váš klub!

Kvalite futbalových trávnikov sa na Slovensku venuje minimálna pozornosť. Sme hádam jediná krajina v strednej Európe, ktorá nemá štadión európskej úrovne. Už i susedná Ukrajina nás vďaka investíciám na EURO 2013 predbehla. Paradoxné je , že futbalové štadióny , na ktorý sa hrali futbalové zápasy - v Kijeve a v Charkove , stavala slovenská firma. Na štadióne, kde sa hral finálový zápas bol trávnik od slovenského dodávateľa a greenkeping, teda celkovú starostlivosť o trávnik sa taktiež starala slovenská firma.
Projekt KTORÚ LIGU HRÁ VÁŠ TRÁVNIK ? si dal za úlohu dodať informácie groundsmanov a všetkým tým, ktorí sa o športové trávniky starajú.

Ide o druhý ročník  jediného podujatia svojho druhu na Slovensku.

Program:
1/Čo je dôležité pre správny rast trávnika ? Kedy a ako je najlepšie regenerovať?
2/Zavlažovací systém – čerpacia stanica – filtrácia – čo treba sledovať aby systém fungoval? 13,16,24 postrekovačová verzia závlahy
3/ Stroje a ich vplyv na kvalitu trávnika (kosačky, aerifikátory, vertikutátory......)
4/ Ako bojovať s chorobami, škodcami a burinami na ihrisku? Dážďovky, larvy chrústa, pleseň snežná, púpava, skorocel……..
5/ Praktické ukážky práce strojov na údržbu trávnika
Termíny konania :
16.4.2013 Trnava, Hotel Empire
18.4.2013 Košice, Štadión Lokomotíva Košice

PRIHLÁSTE SA A REZERVUJTE SI ČAS NA DISKUSIU S KOLEGAMI .

Viac o problematike športových profesionálnych trávnikov na www.engo.sk

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.