Vaše 2% z dane zachránia detský život

Pomáhať spolu s Magna Deti v núdzi môžete aj Vy - Vaše 2% z dane môžu zachrániť detský život!

Príspevok 2% z dane pre Vás neznamená žiadny výdavok, pretože ide o daň, ktorú už za Vás odviedol Váš zamestnávateľ alebo ktorú odvádzate ako fyzická alebo právnická osoba daňovému úradu a pritom Vám dáva možnosť zachrániť detský život.   Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna zdravotnícka organizácia. Každý deň vyše 350 MAGNA pracovníkov v teréne poskytuje zdravotnú pomoc a výživu deťom na troch kontinentoch sveta. MAGNA prevádzkuje dlhodobé projekty zamerané na pomoc deťom, ktorým ich vlastná spoločnosť, nefunkčná vláda alebo rodina nedokážu zabezpečiť adekvátnu lekársku starostlivosť. Stála prítomnosť MAGNA pracovníkov v teréne  umožňuje flexibilne a efektívne pomáhať deťom a ich rodinám v núdzi.

Pomáhať spolu s Magna Deti v núdzi môžete aj Vy - Vaše 2% z dane môžu zachrániť detský život!Ak ste už ako Fyzické osoby / ZAMESTNANCI
do 15.02.2013 požiadali Vášho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a následne o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane. Vyplňte vyhlásenie o poukazaní 2 % dane a najneskôr do 30.4.2013 pošlite/doručte formuláre daňovému úradu v mieste vášho bydliska.
 Fyzické osoby / ŽIVNOSTNÍCI
 Vypočítajte si Vaše 2% z dane z príjmov fyzickej osoby (3% v prípade dobrovolníkov) – to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech Magna Deti v núdzi.31.3.2013 je posledný termín na podanie daňového priznania pre fyzické osoby. PRÁVNICKÉ OSOBY 31.3.2013 je posledný termín na podanie daňového priznania pre právnické osoby. Právnické osoby môžu v roku 2013 poukázať 1,5%, ak chcú poukázať 2% z dane, termín na podanie daňového priznania je zároveň aj posledným termínom na darovanie financií vo výške 0,5%. Ak právnická osoba nedaruje 0,5%, tak v roku 2013 môže poukázať iba 1,5% z dane.
V daňovom priznaní pre právnické osoby - Časť IV. sú už uvedené kolonky na poukázanie 1,5% (2%) z dane v prospech prijímateľa.  Údaje, ktoré potrebujete do daňoveho priznania uviesť, sú:

Magna Deti v núdzi,
 občianske združenie
Nám.1.mája 15811 06 Bratislava
IČO: 36 061 581

Vaše 2% sa dostanú presne tam, kde je treba – pomôžu: - poskytnúť terapeutickú stravu pre podvýživené deti v MAGNA nutričných centrách
- poskytnúť humanitárnu pomoc pre ľudí v krízových oblastiach
 - zminimalizovať prenos HIV vírusu z matky na dieťa
 - liečiť HIV pozitívne deti pomocou ARV liečby (jediná dostupná liečba pre HIV/AIDS pacientov) - poskytnúť základnú lekársku starostlivosť ľuďom v núdzi
- HIV pozitívnym sirotám dať kvalitnejší život, vzdelanie a potrebnú liečbu

V mene našich pacientov - ďakujeme!

Viac informácií a presný postup krokov na poukázanie 2% nájdete tu

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.