Bezúročné obdobie “kreditiek” predlžujeme až na 55 dní

Platenie kreditnou kartou je od 1. marca v ČSOB ešte výhodnejšie. Od dnešného dňa predlžujeme bezúročné obdobie z pôvodných 45 na 55 dní. To znamená, že pokiaľ klient platí kreditnou kartou a peniaze vráti do 55 dní, neplatí za to ani cent navyše.

55 dní bez úroku

Majiteľ kreditnej karty tak využíva poskytnuté peniaze až 55 dní bez úroku. Ak čerpané finančné prostriedky uhradí klient v plnej výške do dátumu splatnosti, nie je mu účtovaný žiadny úrok.

Bez obmedzení

Bezúročné obdobie platí na všetky transakcie, ktoré klient realizuje kreditnou kartou, či už ide o priame platby za tovar alebo služby, nákupy na internete, výber hotovosti z bankomatu, ale aj na prevody hotovosti z kreditnej karty na bežný účet v ČSOB.

Predĺžená záruka na zakúpený tovar

Kreditná karta od ČSOB poskytuje majiteľom aj predĺženú záruku a poistenie ochrany nákupu na tovar zakúpený kreditnou kartou. Klient tak zadarmo získava predĺženie zákonom stanovenej záruky o ďalší rok. To znamená, že ak je záruka na zakúpený tovar dva roky, v prípade platby kreditnou kartou sa táto záruka predlžuje na tri roky. Ak sa tovar poškodí, alebo ho niekto odcudzí do šiestich mesiacov od zakúpenia, klient dostane náhradu škody.

Bezpečné nákupy na internete

Nákupy s kreditnou kartou od ČSOB sú maximálne bezpečné aj vďaka technológii 3D Secure, ktorú sme ako prvá banka uviedli na slovenský trh. Výhodou je, že držiteľ karty nezadáva údaje o kreditnej karte na stránke internetového obchodníka, ale je presmerovaný na jeho banku, čo v praxi znamená, že obchodník sa k údajom o karte nedostane a pre potvrdenie takejto transakcie zasiela klientovi jednorazový SMS kód na číslo mobilného telefónu majiteľa kreditnej karty.

Čo ste možno o “kreditkách” nevedeli:

• 86 % nákupov “kreditkami” realizujeme doma na Slovensku, zvyšných 14 % v zahraničí, v zahraničí platíme kreditnou kartou najčastejšie v Česku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Luxembursku, Chorvátsku, Veľkej Británii či v USA , typický užívateľ kreditnej karty od ČSOB má 30 až 49 rokov, najmladší klient má 18, najstarší 74 rokov, “kreditku” používajú častejšie muži ako ženy, priemerná transakcia je vo výške 50 €, najčastejšie ňou platíme v Bratislave, kreditnú kartu najčastejšie používame v potravinách, supermarketoch, reštauráciách, čerpacích staniciach, ale aj v lekárňach.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.