Bezúročné obdobie “kreditiek” predlžujeme až na 55 dní

Platenie kreditnou kartou je od 1. marca v ČSOB ešte výhodnejšie. Od dnešného dňa predlžujeme bezúročné obdobie z pôvodných 45 na 55 dní. To znamená, že pokiaľ klient platí kreditnou kartou a peniaze vráti do 55 dní, neplatí za to ani cent navyše.

55 dní bez úroku

Majiteľ kreditnej karty tak využíva poskytnuté peniaze až 55 dní bez úroku. Ak čerpané finančné prostriedky uhradí klient v plnej výške do dátumu splatnosti, nie je mu účtovaný žiadny úrok.

Bez obmedzení

Bezúročné obdobie platí na všetky transakcie, ktoré klient realizuje kreditnou kartou, či už ide o priame platby za tovar alebo služby, nákupy na internete, výber hotovosti z bankomatu, ale aj na prevody hotovosti z kreditnej karty na bežný účet v ČSOB.

Predĺžená záruka na zakúpený tovar

Kreditná karta od ČSOB poskytuje majiteľom aj predĺženú záruku a poistenie ochrany nákupu na tovar zakúpený kreditnou kartou. Klient tak zadarmo získava predĺženie zákonom stanovenej záruky o ďalší rok. To znamená, že ak je záruka na zakúpený tovar dva roky, v prípade platby kreditnou kartou sa táto záruka predlžuje na tri roky. Ak sa tovar poškodí, alebo ho niekto odcudzí do šiestich mesiacov od zakúpenia, klient dostane náhradu škody.

Bezpečné nákupy na internete

Nákupy s kreditnou kartou od ČSOB sú maximálne bezpečné aj vďaka technológii 3D Secure, ktorú sme ako prvá banka uviedli na slovenský trh. Výhodou je, že držiteľ karty nezadáva údaje o kreditnej karte na stránke internetového obchodníka, ale je presmerovaný na jeho banku, čo v praxi znamená, že obchodník sa k údajom o karte nedostane a pre potvrdenie takejto transakcie zasiela klientovi jednorazový SMS kód na číslo mobilného telefónu majiteľa kreditnej karty.

Čo ste možno o “kreditkách” nevedeli:

• 86 % nákupov “kreditkami” realizujeme doma na Slovensku, zvyšných 14 % v zahraničí, v zahraničí platíme kreditnou kartou najčastejšie v Česku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Luxembursku, Chorvátsku, Veľkej Británii či v USA , typický užívateľ kreditnej karty od ČSOB má 30 až 49 rokov, najmladší klient má 18, najstarší 74 rokov, “kreditku” používajú častejšie muži ako ženy, priemerná transakcia je vo výške 50 €, najčastejšie ňou platíme v Bratislave, kreditnú kartu najčastejšie používame v potravinách, supermarketoch, reštauráciách, čerpacích staniciach, ale aj v lekárňach.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut