Je responzívny dizajn pre návštevníkov dôležitý?

Responzívny dizajn je vnímaný ako trend súčasnosti a budúcnosti. Počet zobrazení internetových stránok prostredníctvom mobilného zariadenia každým rokom stúpa...

Po redizajne stránky www.ingbank.cz od spoločnosti InterWay privíta návštevníka moderná web stránka s jednoduchou navigáciou prostredníctvom megamenu a optimalizáciou pre smartfóny a tablety.

ING BANK s responzívnym dizajnom od InterWay

Libor Vaníček, riaditeľ retailovej časti ING Bank ČR sa pre portál investujeme.cz vyjadril nasledovne: „Na sklonku loňského roku jsme představili ING Mobilní bankovnictví pro snadnou a dostupnou správu ING Konta a ING Fondů z iPhonu nebo iPadu. Dalším krokem, kterým vycházíme vstříc našim klientům, jsou právě zjednodušené webové stránky ING Bank.“

RESPONZÍVNY DIZAJN

Responzívny dizajn je čím ďalej viac požadovaný aj zo strany zákazníkov. Napr. *podľa aim monitoru je každý desiaty návštevník portálu sme.sk pripojený prostredníctvom mobilného zariadenia. Výhoda responzívneho dizajnu spočíva v prispôsobení a rozložení obsahu a prvkov na stránke akémukoľvek rozlíšeniu. Pre webovú stránku sa tak nemusia vytvárať samostatné mobilné verzie a v konečnom dôsledku je pre klienta lacnejší.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.sk, www.mobileway.sk

V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

*Zdroj: http://online.aimmonitor.sk/

Superbaktéria zatvorila časť nemocnice, lieky na ňu nie sú

Len 300 km od Slovenska skončila v nemocnici pacientka so superbaktériou, voči ktorej nefungujú žiadne antibiotiká.

Tip na výlet: Romantický zámoček a červené víno v Maďarsku

Červené víno chutí najlepšie v 200-ročnej pivnici priamo z rúk vinára.

Ako dobre poznáte tieto svetové ikonické značky?

Sú známe a predsa skrývajú tajomstvá

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.