Revolúcia v kvalite bývania

Realitný trh je presýtený nekvalitnými stavbami. Revolúcia prichádza v podobe projektu Idyla len kúsok od Bratislavy.

Realitný trh je presýtený nekvalitnými stavbami.

Revolúcia prichádza v podobe projektu Idyla len kúsok od Bratislavy.

Ak ste v posledných rokoch hľadali vlastné bývanie, narazili ste na množstvo narýchlo postavených projektov, ktoré už pri predaji nedokázali zakryť všetky chyby. „Šťastlivca“, ktorý si kúpil nehnuteľnosť, eufória z nového bývania rýchlo prešla a začali nekonečné reklamácie a opravy.

To je odteraz minulosťou!

idylaobrazokv-clanku-01-r467_res.jpg

Na ničom sa nešetrilo

Vysoký dôraz na kvalitu stavby, prvotriedny štandard v cene, priestranné slnečné dispozície a súkromie na záhradke s terasou. To je len zlomok z toho, čo ponúka novovybudovaný komplex domov Idyla v obci Bernolákovo len 14 km od Bratislavy.
Výstavba 41 domov je rozdelená do dvoch etáp. Prvé domy sú už skolaudované, ďalšie budú dokončené a skolaudované v najbližších mesiacoch.
Veľkoryso riešené štvorizbové dispozície, úžitkové plochy od 131 m², pozemky 174 až 336 m² a k tomu veľmi príjemná architektúra. Na výstavbu boli od základov až po strechu použité mimoriadne kvalitné materiály. Samozrejmosťou sú dve spevnené parkovacie miesta pre každý dom a bonusom pre nových majiteľov bezplatná konzultácia s architektom.

idylaobrazokv-clanku-02-r429_res.jpg

Doma ako na dovolenke

Moderná obec Bernolákovo poskytuje obyvateľom plnohodnotnú občiansku vybavenosť, kvalitné služby a široké možnosti pre športové a kultúrne vyžitie. Pohodlné a rýchle je aj spojenie s Bratislavou autom alebo pravidelnými autobusovými a vlakovými linkami.
Komplex domov Idyla je vsadený do veľmi tichého a bezpečného prostredia obklopeného zeleňou na brehu malebnej riečky. Každý dom má terasu a záhradku na relax, posedenie s rodinou a priateľmi, grilovanie...

Každý deň sa vraciate z práce na dovolenku.

VAŠE ALL INCLUSIVE BÝVANIE

www.domy-idyla.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut