Revolúcia v kvalite bývania

Realitný trh je presýtený nekvalitnými stavbami. Revolúcia prichádza v podobe projektu Idyla len kúsok od Bratislavy.

Realitný trh je presýtený nekvalitnými stavbami.

Revolúcia prichádza v podobe projektu Idyla len kúsok od Bratislavy.

Ak ste v posledných rokoch hľadali vlastné bývanie, narazili ste na množstvo narýchlo postavených projektov, ktoré už pri predaji nedokázali zakryť všetky chyby. „Šťastlivca“, ktorý si kúpil nehnuteľnosť, eufória z nového bývania rýchlo prešla a začali nekonečné reklamácie a opravy.

To je odteraz minulosťou!

idylaobrazokv-clanku-01-r467_res.jpg

Na ničom sa nešetrilo

Vysoký dôraz na kvalitu stavby, prvotriedny štandard v cene, priestranné slnečné dispozície a súkromie na záhradke s terasou. To je len zlomok z toho, čo ponúka novovybudovaný komplex domov Idyla v obci Bernolákovo len 14 km od Bratislavy.
Výstavba 41 domov je rozdelená do dvoch etáp. Prvé domy sú už skolaudované, ďalšie budú dokončené a skolaudované v najbližších mesiacoch.
Veľkoryso riešené štvorizbové dispozície, úžitkové plochy od 131 m², pozemky 174 až 336 m² a k tomu veľmi príjemná architektúra. Na výstavbu boli od základov až po strechu použité mimoriadne kvalitné materiály. Samozrejmosťou sú dve spevnené parkovacie miesta pre každý dom a bonusom pre nových majiteľov bezplatná konzultácia s architektom.

idylaobrazokv-clanku-02-r429_res.jpg

Doma ako na dovolenke

Moderná obec Bernolákovo poskytuje obyvateľom plnohodnotnú občiansku vybavenosť, kvalitné služby a široké možnosti pre športové a kultúrne vyžitie. Pohodlné a rýchle je aj spojenie s Bratislavou autom alebo pravidelnými autobusovými a vlakovými linkami.
Komplex domov Idyla je vsadený do veľmi tichého a bezpečného prostredia obklopeného zeleňou na brehu malebnej riečky. Každý dom má terasu a záhradku na relax, posedenie s rodinou a priateľmi, grilovanie...

Každý deň sa vraciate z práce na dovolenku.

VAŠE ALL INCLUSIVE BÝVANIE

www.domy-idyla.sk

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.