Prechod Vaša energia pod BCF

s5-r742_res.jpg

Banská Bystrica 4. marca (TASR-OTS) - Odberatelia elektriny spoločnosti Vaša energia, s.r.o., na strednom a východnom Slovensku prešli od 1.4.2013 k spoločnosti Business Commercial Finance, s.r.o., (ďalej len BCF). Spoločnosť BCF týmto na seba prevzala záväzky spoločnosti Vaša energia, s.r.o., týkajúce sa dodávok elektriny koncovým zákazníkom.

Po vzájomnej dohode oboch spoločností ich predstavitelia prijali spoločné rozhodnutie, že spoločnosť BCF ponúkne zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., výhodnejšie podmienky, najmä cenové. Táto dohoda vznikla z dôvodu čo najvyššieho záujmu spoločnosti Vaša energia, s.r.o., o svojich zákazníkov a lepšie ceny pre nich, ako im vie poskytnúť dodávateľ poslednej inštancie.

"Tento týždeň zašleme všetkým zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., oznámenia o tejto zmene a krokoch potrebných k bezproblémovému prechodu k novému dodávateľovi. Súčasťou oznámenia budú zmluvy s cenníkmi pre domácnosti a malé podniky, ako aj všeobecné obchodné podmienky našej spoločnosti, všetko v súlade s platnou legislatívou," uviedol Daniel Sokol, riaditeľ spoločnosti BCF.

Business Commercial Finance - dodávka zemného plynu a elektriny http://www.bcf.sk/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.