Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Prechod Vaša energia pod BCF

s5-r742_res.jpg

Banská Bystrica 4. marca (TASR-OTS) - Odberatelia elektriny spoločnosti Vaša energia, s.r.o., na strednom a východnom Slovensku prešli od 1.4.2013 k spoločnosti Business Commercial Finance, s.r.o., (ďalej len BCF). Spoločnosť BCF týmto na seba prevzala záväzky spoločnosti Vaša energia, s.r.o., týkajúce sa dodávok elektriny koncovým zákazníkom.

Po vzájomnej dohode oboch spoločností ich predstavitelia prijali spoločné rozhodnutie, že spoločnosť BCF ponúkne zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., výhodnejšie podmienky, najmä cenové. Táto dohoda vznikla z dôvodu čo najvyššieho záujmu spoločnosti Vaša energia, s.r.o., o svojich zákazníkov a lepšie ceny pre nich, ako im vie poskytnúť dodávateľ poslednej inštancie.

"Tento týždeň zašleme všetkým zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., oznámenia o tejto zmene a krokoch potrebných k bezproblémovému prechodu k novému dodávateľovi. Súčasťou oznámenia budú zmluvy s cenníkmi pre domácnosti a malé podniky, ako aj všeobecné obchodné podmienky našej spoločnosti, všetko v súlade s platnou legislatívou," uviedol Daniel Sokol, riaditeľ spoločnosti BCF.

Business Commercial Finance - dodávka zemného plynu a elektriny http://www.bcf.sk/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.