Utorok, 10. december, 2019 | Meniny má Radúz

Prechod Vaša energia pod BCF

s5-r742_res.jpg

Banská Bystrica 4. marca (TASR-OTS) - Odberatelia elektriny spoločnosti Vaša energia, s.r.o., na strednom a východnom Slovensku prešli od 1.4.2013 k spoločnosti Business Commercial Finance, s.r.o., (ďalej len BCF). Spoločnosť BCF týmto na seba prevzala záväzky spoločnosti Vaša energia, s.r.o., týkajúce sa dodávok elektriny koncovým zákazníkom.

Po vzájomnej dohode oboch spoločností ich predstavitelia prijali spoločné rozhodnutie, že spoločnosť BCF ponúkne zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., výhodnejšie podmienky, najmä cenové. Táto dohoda vznikla z dôvodu čo najvyššieho záujmu spoločnosti Vaša energia, s.r.o., o svojich zákazníkov a lepšie ceny pre nich, ako im vie poskytnúť dodávateľ poslednej inštancie.

"Tento týždeň zašleme všetkým zákazníkom spoločnosti Vaša energia, s.r.o., oznámenia o tejto zmene a krokoch potrebných k bezproblémovému prechodu k novému dodávateľovi. Súčasťou oznámenia budú zmluvy s cenníkmi pre domácnosti a malé podniky, ako aj všeobecné obchodné podmienky našej spoločnosti, všetko v súlade s platnou legislatívou," uviedol Daniel Sokol, riaditeľ spoločnosti BCF.

Business Commercial Finance - dodávka zemného plynu a elektriny http://www.bcf.sk/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

ŠKODA AUTO Slovensko vysadila v Petržalke stromovú alej

Výsadba stromovej aleje v Petržalke je ukončená.

Zamestnanci ŠKODA AUTO SLOVENSKO priložili ruku k dielu a v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta Slovenska Bratislavy sadili stromy na Starohájskej ulici v Petržalke.

Predíďte úniku dokumentov. Označkujte ich

V dobe elektronických dokumentov je odhalenie ich úniku a prevencia proti nemu zložitejšia.

Nákup darčekov môže byť tento týždeň výhodnejší

Váš vianočný rozpočet sa nemusí bezpodmienečne zrútiť ako domček z kariet.