Portál pre knižničnú a informačnú teóriu a prax

Prezrite si nový dizajn a užitočné funkcionality portálu www.infolib.sk, ktoré boli pripravené spoločnosťou InterWay, s.r.o.

REDIZAJN A NOVÉ FUNKCIONALITY

Vďaka získanému grantu a špeciálnej cene od dodávateľa, spoločnosti InterWay, mohol Spolok slovenských knihovníkov tento rok vynoviť pôvodný portál InfoLib a obohatiť ho o mnohé nové funkcionality.

• Aktuality – stačí sa zaregistrovať a pridať novinku
  • Príspevok do kalendára – napr. rôzne podujatia
  • Registrácia knižnice – jednoduchá registrácia knižnice do adresára
  • Fotoalbumy a videá – rýchle hromadné nahratie fotografií a videí
  • Pracovný portál – pracovné ponuky, možnosť publikovania životopisov a dopytov
  • Propagácia podujatí – aj s možnosťou pridania pozvánky a registračného formulára

Nemožno nespomenúť i prácu mnohých dobrovoľníkov, ktorí stránku napĺňajú rôznymi užitočnými informáciami a materiálmi pre celú knihovnícku spoločnosť.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.sk, www.mobileway.sk

V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018