Trenkwalder International jediným akcionárom slovenskej dcéry

Spoločnosť Trenkwalder International AG sa stala jediným akcionárom svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s.

trenkwalder

Bratislava 5. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Trenkwalder International AG, jeden z popredných európskych poskytovateľov personálnych služieb a služieb dočasného zamestnávania, dokončila akvizíciu zostávajúcich 20 % akcií svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s. Súčasne spoločnosť Trenkwalder International AG dovŕšila zmeny v manažmente svojich aktivít na slovenskom trhu. Tie momentálne vedie tím skúsených profesionálov okolo Ing. Jána Trgalu, nedávno menovaného generálneho riaditeľa, ktorý predtým zastával funkciu obchodného riaditeľa spoločnosti.

Trenkwalder, a.s.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.