Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Trenkwalder International jediným akcionárom slovenskej dcéry

Spoločnosť Trenkwalder International AG sa stala jediným akcionárom svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s.

trenkwalder

Bratislava 5. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Trenkwalder International AG, jeden z popredných európskych poskytovateľov personálnych služieb a služieb dočasného zamestnávania, dokončila akvizíciu zostávajúcich 20 % akcií svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s. Súčasne spoločnosť Trenkwalder International AG dovŕšila zmeny v manažmente svojich aktivít na slovenskom trhu. Tie momentálne vedie tím skúsených profesionálov okolo Ing. Jána Trgalu, nedávno menovaného generálneho riaditeľa, ktorý predtým zastával funkciu obchodného riaditeľa spoločnosti.

Trenkwalder, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.