Trenkwalder International jediným akcionárom slovenskej dcéry

Spoločnosť Trenkwalder International AG sa stala jediným akcionárom svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s.

trenkwalder

Bratislava 5. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Trenkwalder International AG, jeden z popredných európskych poskytovateľov personálnych služieb a služieb dočasného zamestnávania, dokončila akvizíciu zostávajúcich 20 % akcií svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s. Súčasne spoločnosť Trenkwalder International AG dovŕšila zmeny v manažmente svojich aktivít na slovenskom trhu. Tie momentálne vedie tím skúsených profesionálov okolo Ing. Jána Trgalu, nedávno menovaného generálneho riaditeľa, ktorý predtým zastával funkciu obchodného riaditeľa spoločnosti.

Trenkwalder, a.s.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.