Trenkwalder International jediným akcionárom slovenskej dcéry

Spoločnosť Trenkwalder International AG sa stala jediným akcionárom svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s.

trenkwalder

Bratislava 5. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Trenkwalder International AG, jeden z popredných európskych poskytovateľov personálnych služieb a služieb dočasného zamestnávania, dokončila akvizíciu zostávajúcich 20 % akcií svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s. Súčasne spoločnosť Trenkwalder International AG dovŕšila zmeny v manažmente svojich aktivít na slovenskom trhu. Tie momentálne vedie tím skúsených profesionálov okolo Ing. Jána Trgalu, nedávno menovaného generálneho riaditeľa, ktorý predtým zastával funkciu obchodného riaditeľa spoločnosti.

Trenkwalder, a.s.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!