Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Trenkwalder International jediným akcionárom slovenskej dcéry

Spoločnosť Trenkwalder International AG sa stala jediným akcionárom svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s.

trenkwalder

Bratislava 5. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Trenkwalder International AG, jeden z popredných európskych poskytovateľov personálnych služieb a služieb dočasného zamestnávania, dokončila akvizíciu zostávajúcich 20 % akcií svojej slovenskej dcérskej spoločnosti Trenkwalder, a.s. Súčasne spoločnosť Trenkwalder International AG dovŕšila zmeny v manažmente svojich aktivít na slovenskom trhu. Tie momentálne vedie tím skúsených profesionálov okolo Ing. Jána Trgalu, nedávno menovaného generálneho riaditeľa, ktorý predtým zastával funkciu obchodného riaditeľa spoločnosti.

Trenkwalder, a.s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.