Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Luboš Sirota prichádza do McROY Group

Vedenie spoločnosti McROY Group zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a.s., Luboša Sirotu, MBA.

mcroy-group-r338res490-r705_res.jpg

Bratislava 6. marca (TASR-OTS) - S účinnosťou od 1. apríla 2013 bude vedenie spoločnosti McROY Group, novej medzinárodnej skupiny personálno-poradenských spoločností, zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a. s., Luboša Sirotu, MBA. Vymenovanie do tejto funkcie je spojené s nedávnou dohodou uzatvorenou medzi pánom Sirotom a majoritným akcionárom Trenkwalder, a. s., spoločnosťou Trenkwalder International AG. Na základe tejto dohody pán Luboš Sirota, ktorý nedávno opustil pozíciu člena manažmentu Trenkwalder, a. s., previedol svoj podiel v spoločnosti na majoritného akcionára.

Dohoda rieši všetky otvorené otázky medzi bývalými spoluakcionármi Trenkwalder, a. s., a podľa Luboša Sirotu poskytuje základ pre férovú a ničím neobmedzovanú hospodársku súťaž v budúcnosti medzi skupinou Trenkwalder a McROY.

Úlohou Luboša Sirotu ako predsedu predstavenstva McROY Group, a. s., bude vybudovanie novej nadnárodnej skupiny, ktorej cieľom je pôsobiť nielen v približne dvadsiatich krajinách Európy, ale aj na trhoch USA a Ázie. Luboš Sirota zároveň zostáva pôsobiť v štruktúrach Asociácie personálnych agentúr Slovenska ako čestný prezident a aj ako viceprezident Republikovej únie zamestnávateľov.

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.