Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Luboš Sirota prichádza do McROY Group

Vedenie spoločnosti McROY Group zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a.s., Luboša Sirotu, MBA.

mcroy-group-r338res490-r705_res.jpg

Bratislava 6. marca (TASR-OTS) - S účinnosťou od 1. apríla 2013 bude vedenie spoločnosti McROY Group, novej medzinárodnej skupiny personálno-poradenských spoločností, zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a. s., Luboša Sirotu, MBA. Vymenovanie do tejto funkcie je spojené s nedávnou dohodou uzatvorenou medzi pánom Sirotom a majoritným akcionárom Trenkwalder, a. s., spoločnosťou Trenkwalder International AG. Na základe tejto dohody pán Luboš Sirota, ktorý nedávno opustil pozíciu člena manažmentu Trenkwalder, a. s., previedol svoj podiel v spoločnosti na majoritného akcionára.

Dohoda rieši všetky otvorené otázky medzi bývalými spoluakcionármi Trenkwalder, a. s., a podľa Luboša Sirotu poskytuje základ pre férovú a ničím neobmedzovanú hospodársku súťaž v budúcnosti medzi skupinou Trenkwalder a McROY.

Úlohou Luboša Sirotu ako predsedu predstavenstva McROY Group, a. s., bude vybudovanie novej nadnárodnej skupiny, ktorej cieľom je pôsobiť nielen v približne dvadsiatich krajinách Európy, ale aj na trhoch USA a Ázie. Luboš Sirota zároveň zostáva pôsobiť v štruktúrach Asociácie personálnych agentúr Slovenska ako čestný prezident a aj ako viceprezident Republikovej únie zamestnávateľov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.