Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Luboš Sirota prichádza do McROY Group

Vedenie spoločnosti McROY Group zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a.s., Luboša Sirotu, MBA.

mcroy-group-r338res490-r705_res.jpg

Bratislava 6. marca (TASR-OTS) - S účinnosťou od 1. apríla 2013 bude vedenie spoločnosti McROY Group, novej medzinárodnej skupiny personálno-poradenských spoločností, zverené do rúk dlhoročného predsedu predstavenstva a spolumajiteľa spoločnosti Trenkwalder, a. s., Luboša Sirotu, MBA. Vymenovanie do tejto funkcie je spojené s nedávnou dohodou uzatvorenou medzi pánom Sirotom a majoritným akcionárom Trenkwalder, a. s., spoločnosťou Trenkwalder International AG. Na základe tejto dohody pán Luboš Sirota, ktorý nedávno opustil pozíciu člena manažmentu Trenkwalder, a. s., previedol svoj podiel v spoločnosti na majoritného akcionára.

Dohoda rieši všetky otvorené otázky medzi bývalými spoluakcionármi Trenkwalder, a. s., a podľa Luboša Sirotu poskytuje základ pre férovú a ničím neobmedzovanú hospodársku súťaž v budúcnosti medzi skupinou Trenkwalder a McROY.

Úlohou Luboša Sirotu ako predsedu predstavenstva McROY Group, a. s., bude vybudovanie novej nadnárodnej skupiny, ktorej cieľom je pôsobiť nielen v približne dvadsiatich krajinách Európy, ale aj na trhoch USA a Ázie. Luboš Sirota zároveň zostáva pôsobiť v štruktúrach Asociácie personálnych agentúr Slovenska ako čestný prezident a aj ako viceprezident Republikovej únie zamestnávateľov.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.