Mzdy a personalistika, výpočet mzdy

Humanet, tak sa volá moderný online systém pre výpočet mzdy, ktorý Vám v plnej miere nielenže nahradí klasický program pre mzdy a personalistiku, ale ponúkne Vám toho oveľa viac.

Humanet, tak sa volá moderný online systém pre výpočet mzdy, ktorý Vám v plnej miere nielenže nahradí klasický program pre mzdy a personalistiku, ale ponúkne Vám toho oveľa viac ako ste mohli využívať v klasických programoch doteraz.

Vždy a všade k dispozícii, stále aktuálny

Jeho najpodstatnejšou výhodou je, že nemusíte nikdy žiadny program sťahovať, inštalovať a ani aktualizovať. Vždy máte istotu, že pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou. Jediné, čo potrebujete je zariadenie s pripojením na internet. Mzdy a personalistika Humanet spoľahlivo fungujú na počítači s operačným systémom Windows, ale aj na Macu, či Linuxe. Pre prístup do tohto online systému na výpočet mzdy môžete používať aj tablet alebo smartfón.

Výpočet mzdy a ďalšie funkcie

Správny, rýchly a presný výpočet mzdy to sú základné atribúty programu Mzdy a personalistika Humanet. Výpočet mzdy je samozrejme iba jednou zo základných funkcií systému. Tento program patrí z pohľadu funkčnosť k špičke v riešení pre mzdy a personalistiku, ktoré môžete na Slovensku získať.

Okrem bežného výpočtu mzdy tento systém spoľahlivo rieši aj výpočet mzdy pre dohodárov, súbežné pracovné pomery, rozúčtovanie mzdy jedného zamestnanca na viacero nákladových členení. Samozrejmosťou je výpočet odpracovanej doby, dovolenky, nemocí a ostatných neprítomností, základného platu, osobného ohodnotenia, príplatkov, odmien, prémií, zrážok atď. Systém disponuje veľkou mierou variability, takže je možné ho prispôsobiť rôznym individuálnym požiadavkám na výpočet mzdy.

Súčasťou výpočtu miezd je samozrejme tvorba výstupných tlačových zostáv a exportov pre výplatné pásky, mzdové rekapitulácie, mzdové listy, výkazy na sociálne poistenie, zdravotné poistenie, daňové výkazy, príkazy na úhradu atď. Komu štandardné výstupy nestačia, môže si vytvoriť vlastné pomocou nástrojov na tvorbu individuálnych zostáv, ktoré sú súčasťou programu.

Mzdy a personalistika Humanet pokrývajú kompexne spracovanie nielen mzdovej agendy, ale aj personalistiky. Nájdete tu možnosť tlače pracovnej zmluvy, dohôd, rôznych potvrdení atď. Samozrejmosťou je možnosť tvorby vlastných vzorov zmlúv a tlačív.

S programom mzdy a personalistika Humanet už nezabudnete žiadny výkaz odovzdať, pretože obsahuje prehľadný kalendár, ktorý upozorňuje na jednotlivé blížiace sa termíny ako sú výplatný termín, termín pre odovzdanie výkazov na sociálne poistenie, zdravotné poistenie a daňové výkazy, termín úhrady miezd, odvodov, daní a pod.

Rozšírenie na riadenie ľudských zdrojov

Štandardný program pre mzdy a personalistiku si môžete rozšíriť o ďalšie moduly a venovať sa tak riadeniu ľudských zdrojov komplexnejšie. Systém je možné rozšíriť o moduly pre vzdelávanie a organizačné riadenie. Pre manažérov je možné pripraviť špecializované reporty a sprístupniť im ich v oblasti dashboardov, takže nemusia loviť potrebné informácie niekde hlboko v systéme. Existujú aj rôzne špecializované rozšírenia ako je napríklad modul Úkolové mzdy alebo modul Agentúrne zamestnávanie.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.