Mzdy a personalistika, výpočet mzdy

Humanet, tak sa volá moderný online systém pre výpočet mzdy, ktorý Vám v plnej miere nielenže nahradí klasický program pre mzdy a personalistiku, ale ponúkne Vám toho oveľa viac.

Humanet, tak sa volá moderný online systém pre výpočet mzdy, ktorý Vám v plnej miere nielenže nahradí klasický program pre mzdy a personalistiku, ale ponúkne Vám toho oveľa viac ako ste mohli využívať v klasických programoch doteraz.

Vždy a všade k dispozícii, stále aktuálny

Jeho najpodstatnejšou výhodou je, že nemusíte nikdy žiadny program sťahovať, inštalovať a ani aktualizovať. Vždy máte istotu, že pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou. Jediné, čo potrebujete je zariadenie s pripojením na internet. Mzdy a personalistika Humanet spoľahlivo fungujú na počítači s operačným systémom Windows, ale aj na Macu, či Linuxe. Pre prístup do tohto online systému na výpočet mzdy môžete používať aj tablet alebo smartfón.

Výpočet mzdy a ďalšie funkcie

Správny, rýchly a presný výpočet mzdy to sú základné atribúty programu Mzdy a personalistika Humanet. Výpočet mzdy je samozrejme iba jednou zo základných funkcií systému. Tento program patrí z pohľadu funkčnosť k špičke v riešení pre mzdy a personalistiku, ktoré môžete na Slovensku získať.

Okrem bežného výpočtu mzdy tento systém spoľahlivo rieši aj výpočet mzdy pre dohodárov, súbežné pracovné pomery, rozúčtovanie mzdy jedného zamestnanca na viacero nákladových členení. Samozrejmosťou je výpočet odpracovanej doby, dovolenky, nemocí a ostatných neprítomností, základného platu, osobného ohodnotenia, príplatkov, odmien, prémií, zrážok atď. Systém disponuje veľkou mierou variability, takže je možné ho prispôsobiť rôznym individuálnym požiadavkám na výpočet mzdy.

Súčasťou výpočtu miezd je samozrejme tvorba výstupných tlačových zostáv a exportov pre výplatné pásky, mzdové rekapitulácie, mzdové listy, výkazy na sociálne poistenie, zdravotné poistenie, daňové výkazy, príkazy na úhradu atď. Komu štandardné výstupy nestačia, môže si vytvoriť vlastné pomocou nástrojov na tvorbu individuálnych zostáv, ktoré sú súčasťou programu.

Mzdy a personalistika Humanet pokrývajú kompexne spracovanie nielen mzdovej agendy, ale aj personalistiky. Nájdete tu možnosť tlače pracovnej zmluvy, dohôd, rôznych potvrdení atď. Samozrejmosťou je možnosť tvorby vlastných vzorov zmlúv a tlačív.

S programom mzdy a personalistika Humanet už nezabudnete žiadny výkaz odovzdať, pretože obsahuje prehľadný kalendár, ktorý upozorňuje na jednotlivé blížiace sa termíny ako sú výplatný termín, termín pre odovzdanie výkazov na sociálne poistenie, zdravotné poistenie a daňové výkazy, termín úhrady miezd, odvodov, daní a pod.

Rozšírenie na riadenie ľudských zdrojov

Štandardný program pre mzdy a personalistiku si môžete rozšíriť o ďalšie moduly a venovať sa tak riadeniu ľudských zdrojov komplexnejšie. Systém je možné rozšíriť o moduly pre vzdelávanie a organizačné riadenie. Pre manažérov je možné pripraviť špecializované reporty a sprístupniť im ich v oblasti dashboardov, takže nemusia loviť potrebné informácie niekde hlboko v systéme. Existujú aj rôzne špecializované rozšírenia ako je napríklad modul Úkolové mzdy alebo modul Agentúrne zamestnávanie.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut