Trávnik a GREEN CORRIDOR

Nový projekt GREEN CORRIDOR je informačný portál, ktorý je otvorený pre každého, kto chce rýchlo a bezplatne získať spoľahlivé informácie v oblasti zakladania a údržby trávnatých plôch.

GREEN CORRIDOR  je projekt, ktorý prináša množstvo informácií zo sveta zeleného priemyslu. Tento portál je otvorený pre tých, ktorý chcú na svojom pozemku mať dokonalý trávnik. Je to sprievodca svetom perfektne udržiavaných  trávnikov.

Na našich stránkach môžete nájsť úplne, spoľahlivé a praktické informácie o všetkom, čo sa týka trávnika počas celého jeho životného cyklu - od jeho založenia, cez starostlivosť a riešenie všetkých problémov počas jeho pestovania.

Samozrejme, vytvorenie profesionálneho trávnika a následná starostlivosť o neho vyžaduje veľa času a úsilia. V dnešnom uponáhľanom svete je veľmi ťažké splniť tieto výzvy sám a  bez pomoci. Radi sa postaráme a pričiníme o to, že budete môcť obdivovať krásu vašeho trávnika po mnoho rokov. Náš tím odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami a rozsiahlymi znalosťami v tejto oblasti je pripravený poskytnúť vám plnú škálu profesionálnych služieb súvisiacich s trávnikom a výrobkov s ním spojených v najvyššej kvalite.

Dovoľte nám preto, pozvať vás na náš web www.greencorridor.sk, kde nájdete všetky informácie.

greencorridorpromo-picturekomprimovana-r584_res.jpg

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite