Trávnik a GREEN CORRIDOR

Nový projekt GREEN CORRIDOR je informačný portál, ktorý je otvorený pre každého, kto chce rýchlo a bezplatne získať spoľahlivé informácie v oblasti zakladania a údržby trávnatých plôch.

GREEN CORRIDOR  je projekt, ktorý prináša množstvo informácií zo sveta zeleného priemyslu. Tento portál je otvorený pre tých, ktorý chcú na svojom pozemku mať dokonalý trávnik. Je to sprievodca svetom perfektne udržiavaných  trávnikov.

Na našich stránkach môžete nájsť úplne, spoľahlivé a praktické informácie o všetkom, čo sa týka trávnika počas celého jeho životného cyklu - od jeho založenia, cez starostlivosť a riešenie všetkých problémov počas jeho pestovania.

Samozrejme, vytvorenie profesionálneho trávnika a následná starostlivosť o neho vyžaduje veľa času a úsilia. V dnešnom uponáhľanom svete je veľmi ťažké splniť tieto výzvy sám a  bez pomoci. Radi sa postaráme a pričiníme o to, že budete môcť obdivovať krásu vašeho trávnika po mnoho rokov. Náš tím odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami a rozsiahlymi znalosťami v tejto oblasti je pripravený poskytnúť vám plnú škálu profesionálnych služieb súvisiacich s trávnikom a výrobkov s ním spojených v najvyššej kvalite.

Dovoľte nám preto, pozvať vás na náš web www.greencorridor.sk, kde nájdete všetky informácie.

greencorridorpromo-picturekomprimovana-r584_res.jpg

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.