ŠKODA Plus garantuje pôvod jazdených vozidiel so zárukou

Od roku 2006 funguje na Slovensku program predaja kvalitných jazdených vozidiel v predajnej sieti ŠKODA pod názvom „Vyskúšané“. Po siedmich rokoch úspešného fungovania programu nastal čas na zmenu.

Od roku 2006 funguje na Slovensku program predaja kvalitných jazdených vozidiel v predajnej sieti ŠKODA pod názvom „Vyskúšané“. Po siedmich rokoch úspešného fungovania programu nastal  čas  na zmenu. Nový program pod názvom ŠKODA Plus prináša zákazníkom ešte väčšiu istotu pri nákupe jazdeného vozidla.

Čo presne ponúka program ŠKODA Plus?

Ide predovšetkým o predaj jazdených vozidiel, najmä značky ŠKODA, do veku 7 rokov, ktoré spĺňajú prísne kritériá kvality. To znamená, že sa zákazník nemusí obávať nejasného pôvodu automobilu, zlého technického stavu alebo zámerne skrytých porúch. Automobily sú ponúkané s celým radom zákazníckych výhod a predovšetkým s kvalitným servisným zázemím značky ŠKODA. U obchodníkov ŠKODA, prípadne na webovej stránke www.skodaplus.sk, je k dispozícii široká ponuka kvalitných jazdených vozidiel. Od konca minulého roka ponúka služby ŠKODA Plus celkovo už 17 prevádzok.

Novou službou programu ŠKODA Plus je kontrola histórie jazdených vozidiel. Predajca preverí rok výroby vozidla, reálny stav kilometrov, zistí históriu servisných úkonov, či vozidlo nie je predmetom financovania (leasing alebo úver) a či sa nenachádza v databázach odcudzených vozidiel. Ku každému preverenému vozidlu je vystavené osvedčenie, v ktorom sú zhrnuté všetky zistenia.

skodaplus-r873_res.jpg

Aké výhody prináša program ŠKODA Plus?

Zákazníci ocenia množstvo výhod, ktoré kúpa vozidla z programu ŠKODA Plus ponúka. Ide predovšetkým o ročnú záruku na vozidlo, certifikát kvality s profesionálnym predpredajným servisom, optickú prípravu vozidla, možnosť absolvovať predvádzaciu jazdu, záruku výmeny a vrátenia vozidla, záruku mobility, nárok na náhradné vozidlo, ročnú servisnú prehliadku a výhodné financovanie či poistenie.

skodaplus2-r377_res.jpg

Relaxačná zóna v záhrade

Investíciu do záhradného posedenia nebudete určite ľutovať. Je to skvelé miesto pre pohostenie návštevy, alebo nerušený odpočinok

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.