Úver, aký tu ešte nebol

Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., predstavuje zaujímavú novinku pre tých, ktorí chcú lepšie bývať.

Pre mnohých ľudí, ktorí chcú lepšie bývať, je často nevyhnutné využiť na financovanie plánov o bývaní aj úvery. Veď pekné a funkčné bývanie niečo stojí. Výraznou pomocou, financovať svoje predstavy, sú úvery z Prvej stavebnej sporiteľne, a. s. O zaujímavej novinke hovoríme s Ing. Kamilom Timurom, riaditeľom odbytu PSS, a. s.

Čo ponúkate tým, ktorí hľadajú rýchle a lacné úvery na bývanie?

- Práve pre nich sme až do 31. marca 2013 pripravili mimoriadnu úverovú akciu - úver s takou nízkou a atraktívnou úrokovou sadzbou, aká na trhu stavebného sporenia ešte nebola. Oproti štandardným podmienkam je akciová úroková sadzba nižšia až o 4,7 %. Je to doslova úver na jednotku. A navyše - je fixovaná na jeden, dva alebo až tri roky podľa rozhodnutia klienta. Po dobe fixácie sa úroková sadzba zmení na pôvodnú sadzbu platnú v čase podania žiadosti o úver.

Na aký účel môžem využiť tento úver?

- Na všetko, čo súvisí s bývaním. Na kúpu novej alebo staršej nehnuteľnosti či na jej rekonštrukciu. Od výmeny kuchynskej linky vrátane vstavaných spotrebičov, renovácie kúpeľne, až po výmenu okien a dverí, či zasklievanie lodžií a terás. Úvery možno využiť aj na financovanie plynoinštalácie, opravu elektroinštalácie, výstavbu kanalizácie, rekonštrukciu vykurovacích systémov. Môžete investovať aj do zabezpečovacích zariadení, sauny, kozubu, ale aj do čistiarní odpadových vôd, výstavby drobnej záhradnej architektúry. V neposlednom rade môžete úvermi zo stavebného sporenia uhradiť záväzky súvisiace s bývaním v iných bankách. Výška úveru so zvýhodnenou úrokovou sadzbou predstavuje až 170 tisíc eur na jednu zmluvu o stavebnom sporení, takže paleta možností, čo výhodným úverom budete financovať, je naozaj veľmi pestrá.

Komu je určená akciová ponuka?

- Všetkým, ktorí chcú investovať do svojho bývania. Tým, ktorí už majú niečo nasporené, ale úver poskytneme aj tým, ktorí doposiaľ nesporili. Samozrejme, v druhom prípade je treba uzatvoriť si zmluvu o stavebnom sporení a začať sporiť.

----------------------------------

Viac informácií získate v ktorejkoľvek kancelárii obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, a. s., prípadne na www.pss.sk alebo na telefónnom čísle 02/58 55 58 55.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.