Úver, aký tu ešte nebol

Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., predstavuje zaujímavú novinku pre tých, ktorí chcú lepšie bývať.

Pre mnohých ľudí, ktorí chcú lepšie bývať, je často nevyhnutné využiť na financovanie plánov o bývaní aj úvery. Veď pekné a funkčné bývanie niečo stojí. Výraznou pomocou, financovať svoje predstavy, sú úvery z Prvej stavebnej sporiteľne, a. s. O zaujímavej novinke hovoríme s Ing. Kamilom Timurom, riaditeľom odbytu PSS, a. s.

Čo ponúkate tým, ktorí hľadajú rýchle a lacné úvery na bývanie?

- Práve pre nich sme až do 31. marca 2013 pripravili mimoriadnu úverovú akciu - úver s takou nízkou a atraktívnou úrokovou sadzbou, aká na trhu stavebného sporenia ešte nebola. Oproti štandardným podmienkam je akciová úroková sadzba nižšia až o 4,7 %. Je to doslova úver na jednotku. A navyše - je fixovaná na jeden, dva alebo až tri roky podľa rozhodnutia klienta. Po dobe fixácie sa úroková sadzba zmení na pôvodnú sadzbu platnú v čase podania žiadosti o úver.

Na aký účel môžem využiť tento úver?

- Na všetko, čo súvisí s bývaním. Na kúpu novej alebo staršej nehnuteľnosti či na jej rekonštrukciu. Od výmeny kuchynskej linky vrátane vstavaných spotrebičov, renovácie kúpeľne, až po výmenu okien a dverí, či zasklievanie lodžií a terás. Úvery možno využiť aj na financovanie plynoinštalácie, opravu elektroinštalácie, výstavbu kanalizácie, rekonštrukciu vykurovacích systémov. Môžete investovať aj do zabezpečovacích zariadení, sauny, kozubu, ale aj do čistiarní odpadových vôd, výstavby drobnej záhradnej architektúry. V neposlednom rade môžete úvermi zo stavebného sporenia uhradiť záväzky súvisiace s bývaním v iných bankách. Výška úveru so zvýhodnenou úrokovou sadzbou predstavuje až 170 tisíc eur na jednu zmluvu o stavebnom sporení, takže paleta možností, čo výhodným úverom budete financovať, je naozaj veľmi pestrá.

Komu je určená akciová ponuka?

- Všetkým, ktorí chcú investovať do svojho bývania. Tým, ktorí už majú niečo nasporené, ale úver poskytneme aj tým, ktorí doposiaľ nesporili. Samozrejme, v druhom prípade je treba uzatvoriť si zmluvu o stavebnom sporení a začať sporiť.

----------------------------------

Viac informácií získate v ktorejkoľvek kancelárii obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne, a. s., prípadne na www.pss.sk alebo na telefónnom čísle 02/58 55 58 55.

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018