Všetko pre Váš dokonalý pôžitok z kávy

Začať deň dokonalým pôžitkom z kávy, vnímať jej podmanivú arómu a nezameniteľnú chuť je snom každého milovníka tohto nápoja. Takmer dve desaťročia Vám tieto sny pomáha plniť spoločnosť DAVITAL, s.r.o.

Spoločnosť DAVITAL, s. r. o. zabezpečuje kompletné kávové riešenia a v súčasnosti svojim rozsahom a vysokým štandardom poskytovaných služiebproduktov spojeným s individuálnym prístupom je schopná vybaviť akýkoľvek priestor od malých kancelárií až po výrobné závody vhodným nápojovým systémom a poskytnúť odborné poradenstvo a servis.

Lahodná káva z nápojových automatov – Vaše osvieženie v pravú chvíľu.

nápojových automatoch spoločnosti DAVITAL, s.r.o. sa môžete kedykoľvek občerstviť mrazom sušenou rozpustnou kávou vyrobenou z najkvalitnejších kávových odrôd Arabica a Robusta pripravenou tým najrýchlejším a najhygienickejším spôsobom.

Na pravé talianske espresso už nemusíte chodiť len do kaviarne. Vôňu čerstvo pomletej zrnkovej kávy a lahodnú chuť objavíte aj v nápojových automatoch s atraktívnym dizajnomekologických papierových pohárikov. Vaše zmysly poteší použitie 100 % sušeného mlieka pri príprave cappuccina, ktoré je zárukou hustej krémovej peny.

Základom dokonalého pôžitku z kávy je predovšetkým funkčná technológia.

Perfektná  príprava a pôžitok z kávy však nezávisí len na kvalite samotnej kávy a ďalších ingrediencií, ale predovšetkým na funkčnosti  technológie, ktorá kávu pripravuje. Tento faktor je však často opomínaný a jeho dôležitosť sa preukáže až v prípade vzniku vážnych problémov a nemalých finančných investícií.

Nemusíte mať však obavy a Váš pokazený nápojový automat alebo espresso kávovar môžete zveriť tímu kvalifikovaných technických pracovníkov s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý sa postará o odborné poradenstvo, technickú podporu, rýchly a spoľahlivý servis, sanitáciu a údržbu, renovácie a generálne opravy k Vašej spokojnosti.

Ešte nikdy nebolo jednoduchšie začať deň so šálkou pravého espressa.

Súčasný trend prípravy espressa z čerstvo pomletej zrnkovej kávy sa postupne z kaviarní a reštaurácií dostáva aj na pracoviská a do domácností. Začať každý deň so šálkou pravého espressa či cappuccina a to bez závislosti na úzkom sortimente kávy a zbytočnej tvorby odpadov zaťažujúcich životné prostredie nebolo nikdy predtým jednoduchšie.

Kvalita v spojení so zdravím a dôrazom na environmentálne aspekty je pre  spoločnosť DAVITAL, s.r.o. rozhodujúca. Espresso kávovary značiek Saeco a Gaggia, ktoré spoločnosť ponúka prinášajú pre zákazníka – spotrebiteľa kávy slobodu pripraviť si kávu takú, na ktorú má práve chuť, ktorú mu kávovar čerstvo pomelie a pripraví, nezávisle na značke kávy.

Jedinečná prezentačná miestnosť espresso technológií značiek Saeco a Gaggia.

V priestoroch spoločnosti DAVITAL, s.r.o. máte možnosť navštíviť jedinečnú prezentačnú miestnosť vybavenú radom automatických espresso kávovarov Saeco a exkluzívnych plnoautomatických kávovarov Gaggia, ktoré sú ideálnym kávovým riešením do akýchkoľvek kancelárskych priestorov ako aj profesionálnymi automatickými kávovarmi a nápojovými a tovarovými automatmi Saeco, ktoré sa vyznačujú moderným, elegantným dizajnom a uspokoja aj tie najnáročnejšie požiadavky milovníkov kávy.

V prezentačnej miestnosti si prídu na svoje aj profesionáli, ktorých očarí elegantný retro dizajn profesionálnych pákových kávovarov a mlynčekov na kávu talianskej značky Gaggia.

Prezentačná miestnosť ponúka klientom jedinečnú možnosť otestovať jednotlivé typy kávovarov ešte pred ich samotnou kúpou a všetkým záujemcom o prezentáciu svojej kávy, dovozcom, pražiarom, predajcom kávy, školiteľom, baristom predviesť na neutrálnom mieste svojim klientom prezentáciu a ochutnávku kávy na rôznych typoch zariadení a tým si rozšíriť svoju potenciálnu klientelu. K dispozícii majú profesionálne technológie, doplnkové vybavenie, odborne vyškolený personál, prístup pre handicapovaných a parkovisko.

Po predchádzajúcom dohodnutí termínu telefonicky na tel. čísle +421 (0)48 4161 947, 949 alebo e-mailom na davital@davital.sk sa na Vašu návštevu tešíme na Zvolenskej ceste 37A v Banskej Bystrici.

Na webovej stránke spoločnosti DAVITAL, s.r.o. sa vždy dozviete informácie o aktuálnych produktoch a službách spoločnosti, novinkách a prebiehajúcich  akciách, zaujímavostiach zo sveta kávy, praktických tipoch a veľa ďalšieho, preto ju neváhajte navštíviť

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.