Vylepšite svoj image podnikateľa: luxusné perá vám v tom pomôžu.

Úspech v podnikaní je prirodzenou métou každého dnešného biznismena. Ako sa odlíšiť od väčšiny a vyniknúť v dave?

Úspech v podnikaní je prirodzenou métou každého dnešného biznismena. Každý volí inú taktiku na to, ako dosiahnuť čo najlepšie postavenie vo svojom segmente podnikania a s tým spojený zisk. Ako sa odlíšiť od väčšiny a vyniknúť v dave?

V prvom rade si treba uvedomiť, že biznis už dávno nie je len o samotnom obchodovaní a predaji. Veľmi dôležitým aspektom, ktorý pripisuje vášmu podnikaniu ďalší rozmer, je celkový imidž. Imidž firmy, váš osobný imidž. Vy sami, ako úspešný podnikateľ či manažér, reprezentujete svoju firmu a ste to vy, kto sa významne podieľa na prvotnom dojme z vašej spoločnosti.

Nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka. Skúsili ste sa niekedy zamyslieť nad tým, čo o vás môže vypovedať váš vzhľad a doplnky, ktorými sa pri stretnutiach s klientmi prezentujete? Možno ani netušíte, ako ľahko si ľudia na "druhej strane" utvoria obraz o vašej solventnosti na základe týchto zdanlivých drobností. Čím teda dokonale dotvoríte imidž seriózneho a úspešného biznismena?

V prvom rade zvoľte vhodný oblek. Nestačí, že bude pekný na prvý pohľad, obraz dokonalého biznismena, ktorý pozná svoju cenu, odzrkadľuje kvalita vecí, ktorými disponuje. Po obleku prichádzajú na rad maličkosti, ktoré o vás tiež mnohé vypovedajú. Zahľadeli ste sa niekedy na pero, ktorým s klientmi podpisujete významné zmluvy? Jedná sa o obyčajné plastové pero, prípadne reklamné pero? Takých je v obehu milión, vy potrebujete zapôsobiť a odlíšiť sa.

Presne to sa vám podarí s Exclusivepen.eu. Luxusné perá z ich ponuky sú priam nutnosťou každého manažéra a podnikateľa. Perá značky Parker s dlhoročnou tradíciou sú stelesnením prestíže a vyjadrením vášho významného postavenia, a v neposlednom rade vyšperkovaného vkusu ich majiteľa. V tomto prípade vás. Ak si už zaobstaráte luxusné pero, bola by škoda písať ním len tak kdekoľvek. Všetky dôležité schôdzky a stretnutia si treba zaznačiť a na tento úkon vám skvele poslúžia nádherné kožené diáre značky Filofax. Precízne spracovanie a tie najlepšie vyberané materiály sú zárukou, že všetky údaje ostanú uchované v tom najlepšom obale.

Ak hovoríme o uchovávaní údajov, nejestvuje podnikateľ, ktorý by nevyužíval USB kľúč. Ak ste si doteraz mysleli, že môžete využívať len tie bežné umelohmotné, vyvedie vás z omylu švajčiarska značka Edelberg. Čakajú na vás USB kľúče z luxusných kovov ako ruténium, ružové zlato, paládium a karbón.
K prezentovaniu podnikateľa patria samozrejme i vizitky. Dajte si na nich záležať. Z malého kúsku papiera vedia grafici vyčariť prvok, ktorý ak zaujme a bude sa šíriť sám od seba. Nosíte vaše vizitky ešte stále nedbalo ukryté v peňaženke či vo vrecku? Exclusivepen.eu je predajcom luxusnej škótskej značky Dalvey, v ponuke ktorej nájdete krásne elegantné vizitkáre vyrobené z pevnej ocele a zdobené drahými kameňmi.

Okrem vizitkárov ponúka značka Dalvey luxusné holiace sety pre váš dokonalý výzor, ale tiež doplnky, ktoré ozvláštnia váš pracovný stôl.

K biznisu patrí okrem práce i relax. Doprajete si  radi po úspešnom obchodnom dni cigaretu? Francúzska značka S.T. Dupont je jednotkou na trhu, ktorá ponúka luxusné zapaľovače a cigarové sady tej najvyššej kvality.

Užívajte si svoj život obchodu a úspechu plnými dúškami doplnený luxusom, ktorý si môžete dovoliť. V internetovom obchode Exclusivepen.eu nájdete luxusné perá, diáre, zapaľovače i vizitkáre. So značkovými doplnkami budete vždy uznávaným biznismenom na svetovej úrovni.

sme2-r857_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.