Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Wellness - relax – oddych - zdravie - krása

Už 20 rokov prináša hotelová spoločnosť SOREA tie najzaujímavejšie ponuky z Dovolenky na Slovensku! Vo svojich 13–tich hoteloch umiestnených v naj v najkrajších lokalitách Vysokých Tatier...

SOREA NEWS leto 2013 a Katalóg LETO 2013

Už 20 rokov prináša hotelová spoločnosť SOREA   tie najzaujímavejšie ponuky z Dovolenky na Slovensku ! Vo svojich 13 – tich  hoteloch umiestnených v najkrajších lokalitách Vysokých  Tatier, Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch , v Piešťanoch a v Bratislave dokáže uspokojiť najširší okruh záujemcov každej vekovej kategórie a v každom ročnom období.

V tomto roku na jarnú, letnú a jesennú sezónu pripravila SOREA okrem pobytových programov, ako sú rodinné rekreácie, seniorské pobyty, športové sústredenia, školy v prírode, kongresy, semináre, školenia, zaujímavé produkty pre svojich návštevníkov zamerané na wellness, oddych, relax a regeneráciu.

AQUA & WELLNESS pobyty:

Vodný a saunový svet AQUA RELAX s bazénom s protiprúdovým plávaním, s vodnými masážnymi atrakciami v rekreačnom bazéne i s tobogánom, zrýchľovacím kanálom , vodným hríbom, perličkou a tromi saunami v Hoteli *** SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici , alebo WELLNESS svet regenerácie a oddychu s večernou farebnou symfóniou  ( nerezový bazén s ležadlovou i dnovou masážnou perličkou, smaragdová , modrá a suchá sauna, masáže a odpočívareň s výhľadom na tatranské štíty ) v Hoteli *** SOREA TRIGAN Baník na Štrbskom plese sú dokonalým miestom pre uvoľnenie tela i mysle.

wellness-svet-regenracie-a-oddychu-r816_res.jpg

WELLNES & TERMAL pobyty:

Trápi vás pohybové ústrojenstvo ? dýchacie cesty ? či máte kožné problémy ?
Pomôže vám  liečivá voda priamo z termálneho prameňa Rudolf v Liptovskom Jáne. Voda vo vútorných bazénoch Hotela *** SOREA MÁJ, ako aj vonkajšie termálne kúpalisko TERMAL raj je mineralizovaná a kyslá, silno uhličitá a stredne sírovodíková, navodzuje prirodzený oddych tela a podporuje dobrý spánok. Kompletný relaxačný program vám zaručí
Balneotherapy , Antistres, alebo detoxikačný pobyt.

termal-raj-r280_res.jpg

AKTÍVNY ODDYCH v prírode:

Pre milovníkov turistiky, či len prechádzok horským prostredím je pripravená ponuka hotelov vo Vysokých a Nízkych Tatrách.

Horský hotel *** SOREA HREBIENOK – východiskový bod náročných i menej náročných turistických trás.  Hotel *** / ** SOREA HUTNÍK v Tatranských Matliaroch – je spojenie zábavy, relaxu a športu s hotelovým bazénom, telocvičňou, s automatickým dvojdráhovým BOWLING centrom , liečivým Morským kúpeľom, saunou, masážami, minigolfom, volejbalovým ihriskom a detskými rozprávkovými kútikmi. Hotel *** SOREA URÁN – situovaný v tesnej blízkosti kabínkovej lanovky na Skalnaté Pleso s prestupom na Lomnický štít, je ideálnym miestom pre nadšencov vychádzok a objavovania krás slovenských Tatier. Bahenný zábal, masáže, vírivý kúpeľ, hydromasáž a krytý plavecký bazén uvoľnia vaše svaly a navodia príjemnú atmosféru.

hrebienok-exterier-r690_res.jpg

MÔJ SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV :

Od jari až do jesene vám Hotel*** SOREA SNP v Demänovskej doline a Hotel ** SOREA ĎUMBIER v Liptovskom Jáne ponúka „ Týždeň plný fakultatívnych výletov a pestrého programu“ na spoznávanie krás blízkeho i vzdialenejšieho okolia Tatier, ale aj Poľska. Po náročnom výlete si hostia odpočinú na relaxačnej masáži,  v saune, či v termálnom bazéne hotela SOREA MÁJ.

„TAK CHUTÍ PREŠOVSKÝ KRAJ“ :

Nechajte sa zlákať nádhernou prírodou Ľubovnianskych kúpeľov, Spišskej Magury, Pienin, či bohatým kultúrnym regionálnym programom Hotela ** SOREA ĽUBOVŇA.

V rámci pobytu SUPER RELAX pobytu , alebo vikendových MINI a MAXI pobytov si doprajete fytoterapiu, perličkový kúpeľ, zábalovú terapiu, morský aerosólový kúpeľ, bazén, fit centrum, stolný tenis, elektronické šípky, množstvo zliav a bonusov na fakultatívne výlety, ale i regionálny večer s grilovačkou a goralskou muzikou.

imgcontlubovnagallery15-10-08welnes01-r542_res.jpg

WELLNESS VÍKEND PRE DÁMU I PÁNA:

V kľudnom prostredí svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany v Hoteli *** SOREA SĹŇAVA si  môžete vybrať VÍKEND SĹŇAVA a POHODA. V balíku relax služieb nájdete klasickú, čokoládovú, alebo medovú masáž, zábal podľa výberu, morský aerosólový kúpeľ, vstup do plaveckého bazénu, minigolf, biliard , ale aj zapožičanie horského bicykla.

SPOZNÁVAJTE BRATISLAVU A OKOLIE:

Pre milovníkov spoznávania historických a kultúrnych pamiatok je pripravená ponuka TURIST a KLASIK VÍKEND Hotela *** SOREA REGIA , umiestneného v krásnom prostredí hradného vŕšku. Na požiadanie vám hotel zabezpečí lístky na loď do Viedne, Budapešti, prehliadku centra mesta historickým vláčikom Prešporáčikom, či lístky do divadla.

izba-hotel-sorea-regia-r462_res.jpg

SOREA – Váš partner pre oddych !

www.sorea.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line