Wellness - relax – oddych - zdravie - krása

Už 20 rokov prináša hotelová spoločnosť SOREA tie najzaujímavejšie ponuky z Dovolenky na Slovensku! Vo svojich 13–tich hoteloch umiestnených v naj v najkrajších lokalitách Vysokých Tatier...

SOREA NEWS leto 2013 a Katalóg LETO 2013

Už 20 rokov prináša hotelová spoločnosť SOREA   tie najzaujímavejšie ponuky z Dovolenky na Slovensku ! Vo svojich 13 – tich  hoteloch umiestnených v najkrajších lokalitách Vysokých  Tatier, Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch , v Piešťanoch a v Bratislave dokáže uspokojiť najširší okruh záujemcov každej vekovej kategórie a v každom ročnom období.

V tomto roku na jarnú, letnú a jesennú sezónu pripravila SOREA okrem pobytových programov, ako sú rodinné rekreácie, seniorské pobyty, športové sústredenia, školy v prírode, kongresy, semináre, školenia, zaujímavé produkty pre svojich návštevníkov zamerané na wellness, oddych, relax a regeneráciu.

AQUA & WELLNESS pobyty:

Vodný a saunový svet AQUA RELAX s bazénom s protiprúdovým plávaním, s vodnými masážnymi atrakciami v rekreačnom bazéne i s tobogánom, zrýchľovacím kanálom , vodným hríbom, perličkou a tromi saunami v Hoteli *** SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici , alebo WELLNESS svet regenerácie a oddychu s večernou farebnou symfóniou  ( nerezový bazén s ležadlovou i dnovou masážnou perličkou, smaragdová , modrá a suchá sauna, masáže a odpočívareň s výhľadom na tatranské štíty ) v Hoteli *** SOREA TRIGAN Baník na Štrbskom plese sú dokonalým miestom pre uvoľnenie tela i mysle.

wellness-svet-regenracie-a-oddychu-r816_res.jpg

WELLNES & TERMAL pobyty:

Trápi vás pohybové ústrojenstvo ? dýchacie cesty ? či máte kožné problémy ?
Pomôže vám  liečivá voda priamo z termálneho prameňa Rudolf v Liptovskom Jáne. Voda vo vútorných bazénoch Hotela *** SOREA MÁJ, ako aj vonkajšie termálne kúpalisko TERMAL raj je mineralizovaná a kyslá, silno uhličitá a stredne sírovodíková, navodzuje prirodzený oddych tela a podporuje dobrý spánok. Kompletný relaxačný program vám zaručí
Balneotherapy , Antistres, alebo detoxikačný pobyt.

termal-raj-r280_res.jpg

AKTÍVNY ODDYCH v prírode:

Pre milovníkov turistiky, či len prechádzok horským prostredím je pripravená ponuka hotelov vo Vysokých a Nízkych Tatrách.

Horský hotel *** SOREA HREBIENOK – východiskový bod náročných i menej náročných turistických trás.  Hotel *** / ** SOREA HUTNÍK v Tatranských Matliaroch – je spojenie zábavy, relaxu a športu s hotelovým bazénom, telocvičňou, s automatickým dvojdráhovým BOWLING centrom , liečivým Morským kúpeľom, saunou, masážami, minigolfom, volejbalovým ihriskom a detskými rozprávkovými kútikmi. Hotel *** SOREA URÁN – situovaný v tesnej blízkosti kabínkovej lanovky na Skalnaté Pleso s prestupom na Lomnický štít, je ideálnym miestom pre nadšencov vychádzok a objavovania krás slovenských Tatier. Bahenný zábal, masáže, vírivý kúpeľ, hydromasáž a krytý plavecký bazén uvoľnia vaše svaly a navodia príjemnú atmosféru.

hrebienok-exterier-r690_res.jpg

MÔJ SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV :

Od jari až do jesene vám Hotel*** SOREA SNP v Demänovskej doline a Hotel ** SOREA ĎUMBIER v Liptovskom Jáne ponúka „ Týždeň plný fakultatívnych výletov a pestrého programu“ na spoznávanie krás blízkeho i vzdialenejšieho okolia Tatier, ale aj Poľska. Po náročnom výlete si hostia odpočinú na relaxačnej masáži,  v saune, či v termálnom bazéne hotela SOREA MÁJ.

„TAK CHUTÍ PREŠOVSKÝ KRAJ“ :

Nechajte sa zlákať nádhernou prírodou Ľubovnianskych kúpeľov, Spišskej Magury, Pienin, či bohatým kultúrnym regionálnym programom Hotela ** SOREA ĽUBOVŇA.

V rámci pobytu SUPER RELAX pobytu , alebo vikendových MINI a MAXI pobytov si doprajete fytoterapiu, perličkový kúpeľ, zábalovú terapiu, morský aerosólový kúpeľ, bazén, fit centrum, stolný tenis, elektronické šípky, množstvo zliav a bonusov na fakultatívne výlety, ale i regionálny večer s grilovačkou a goralskou muzikou.

imgcontlubovnagallery15-10-08welnes01-r542_res.jpg

WELLNESS VÍKEND PRE DÁMU I PÁNA:

V kľudnom prostredí svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany v Hoteli *** SOREA SĹŇAVA si  môžete vybrať VÍKEND SĹŇAVA a POHODA. V balíku relax služieb nájdete klasickú, čokoládovú, alebo medovú masáž, zábal podľa výberu, morský aerosólový kúpeľ, vstup do plaveckého bazénu, minigolf, biliard , ale aj zapožičanie horského bicykla.

SPOZNÁVAJTE BRATISLAVU A OKOLIE:

Pre milovníkov spoznávania historických a kultúrnych pamiatok je pripravená ponuka TURIST a KLASIK VÍKEND Hotela *** SOREA REGIA , umiestneného v krásnom prostredí hradného vŕšku. Na požiadanie vám hotel zabezpečí lístky na loď do Viedne, Budapešti, prehliadku centra mesta historickým vláčikom Prešporáčikom, či lístky do divadla.

izba-hotel-sorea-regia-r462_res.jpg

SOREA – Váš partner pre oddych !

www.sorea.sk

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?