Internetová televízia SME má prvýkrát nový web

Skupina SME.sk kompletne redizajnovala web tv.sme.sk, hlavnú platformu na prehrávanie videí internetovej televízie SME.

Webová stránka internetovej televízie SME sa prvýkrát od vzniku výraznejšie mení. Nový dizajn webu najsledovanejšej slovenskej internetovej televízie len dopĺňa dôležitejšie zmeny v pozadí.

Diváci si videá na Sme.sk spájajú predovšetkým s ich tvorcami, protagonistami a reláciami. Preto sa samostatné stránky relácií stali dôležitejšími. Každá z relácií má prispôsobenú podstránku a v jednotlivých epizódach relácií pribudla možnosť odoberať e-mailové avízo s novými časťami. Systematickejšie sa tiež pracuje s fanúšikovskými stránkami na Facebooku a odporúčaniami na ďalšie videá.

Po redizajne budú videá na TV SME krajšie a ostrejšie. Ak to kvalita videa umožňuje, bude sa dať jednoduchým prepnutím prehrávať vo vyššej kvalite.

S novým tv.sme.sk na web prichádza aj rozhranie z aplikácií TV SME pre Samsung a Antik Box (viac o nich na http://tv.sme.sk/aplikacia). Aplikácia je teraz aj na stránke http://www.sme.sk/player/. Jednoducho umožňuje prehrávať videá TV SME napríklad po prepojení počítača s obrazovkou televízora cez HDMI kábel, na televízore s prehliadačom internetu, alebo len ako alternatívu webu tv.sme.sk. Môžete si pustiť napríklad všetky epizódy sitcomu SME v háji za sebou, spustiť prúd Najnovších alebo Najsledovanejších videí, všetky spravodajské či zábavné videá za sebou. K dispozícii je aj Vysielanie TV SME, v ktorom za sebou plynie výber aktuálnych najlepších videí.

Samozrejme, nový web je bez problémov použiteľný na iPadoch.

Televízia SME má od januára tohto roku niekoľko noviniek. Najväčšou zmenou v pozadí je nový šéfdramaturg Samo Trnka, zároveň jedna z najvýraznejších tvárí. Pribudla nová denná relácia TV tip na dnes, v ktorom Jaro Kurpel upozorňuje na to dobré a zlé v ponuke slovenských a českých televízií. TV SME posilnilo aj videá pre ženy seriálom Torty pre začiatočníkov, ktorý prezentuje postupy, rady a tipy na prípravu populárnych poťahovaných tort.

Veľkým obsahovým posilnením TV SME budú filmy, o detailoch novinky budeme informovať neskôr.

Najprehrávanejšie videá v histórii TV SME Počet prehratí
1. Unikol záznam zo zákulisia prezidentovho príhovoru 289 466
2. Ďakujeme, smradi! 268 066
3. Krásna Hôrka je v plameňoch 265 493
4. Hlas na nahrávke: Peniaze som zohnal vlastnou hlavou 255 393
5. Streľba v Bratislave 247 893

6. Nešťastie na Pohode - pád stanu

7. Trnka to natrel pravici osobne 160 954
8. Tomáš Hudák uvádza: Nová hiphopová hymna pre národ 155 861
9. Rodina zavraždených vraha poznala 143 906
10. Sulík sa nevedel prestať smiať Belousovovej sťažnosti na Matoviča   134 813

Najpopulárnejšie videá v roku 2012

Počet prehratí

1. Krásna Hôrka je v plameňoch 264 030
2. Poslanec Kolesík klamal, že nerozdával lístočky 90 388
3. Riaditeľ SOZA: Heľpa nie je váš problém 83 524
4. Vy ste analfabet? Spýtal sa prezident novinárky 79 356
5. Národ sa lúči so Slotom: V čom nám bude chýbať? 75 867

Informácie o možnostiach inzercie:

Videoreklama na TV SME

Sponzorované videá na TV SME

Výroba komerčného videa

Informácie o televíznych aplikáciách:

Televízne aplikácie TV SME

TV SME Player

TV SME (tv.sme.sk) je televízne štúdio fungujúce popri najväčšom spravodajskom webe na Slovensku Sme.sk od roku 2007. Produkuje spravodajstvo, zábavné relácie (Ako prežiť s Grausom, Trnkova Nová vlastiveda) a life-stylové relácie (auto-recenzie Chválov test či seriál Fotili sme...) a ďalšie. V kategórii Televízia a rádiá oficiálneho auditu návštevnosti slovenského internetu AIM Monitor je stránka tv.sme.sk najnavštevovanejšou internetovou televíziou na trhu, hneď po weboch najväčších komerčných televízií.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.