Jarná ponuka vína – zľavy až 70%

Využite teraz limitovanú jarnú ponuku na vino.sme.sk a ušetrite tak na kúpe kvalitného vína v niektorých prípadoch až 70%.

Využite teraz limitovanú jarnú ponuku na vino.sme.sk a ušetrite tak na kúpe kvalitného vína v niektorých prípadoch až 70%. Ponuku neustále aktualizujeme.

Ponuka, ktorú ste už nestihli:

emiliana120high-r952_res.jpgEmiliana Sauvignon Blanc, Casablanca Valley, r2011

V akcii len za 2,38 €

norton120high-r332_res.jpg

Norton Young Varietal Torrontes, Mendoza, r2011

V akcii len za 3,00 €

Zobraziť celú akciovú ponuku na vino.sme.sk

jarnaponuka490-r423_res.jpgUpozornenie:

Vzhľadom na veľký záujem môže nastať situácia, kedy vami objednaná položka už nebude skladom.  V takom prípade bude Vaša objednávka vybavená bez chýbajúcej položky. Za pochopenie ďakujeme.

Nákupný portál vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1500 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 160 000 fliaš vína skladom nám umožňujú byť maximálne rýchly a zároveň exkluzívny. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediný na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.