Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Jarná ponuka vína – zľavy až 70%

Využite teraz limitovanú jarnú ponuku na vino.sme.sk a ušetrite tak na kúpe kvalitného vína v niektorých prípadoch až 70%.

Využite teraz limitovanú jarnú ponuku na vino.sme.sk a ušetrite tak na kúpe kvalitného vína v niektorých prípadoch až 70%. Ponuku neustále aktualizujeme.

Ponuka, ktorú ste už nestihli:

emiliana120high-r952_res.jpgEmiliana Sauvignon Blanc, Casablanca Valley, r2011

V akcii len za 2,38 €

norton120high-r332_res.jpg

Norton Young Varietal Torrontes, Mendoza, r2011

V akcii len za 3,00 €

Zobraziť celú akciovú ponuku na vino.sme.sk

jarnaponuka490-r423_res.jpgUpozornenie:

Vzhľadom na veľký záujem môže nastať situácia, kedy vami objednaná položka už nebude skladom.  V takom prípade bude Vaša objednávka vybavená bez chýbajúcej položky. Za pochopenie ďakujeme.

Nákupný portál vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1500 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 160 000 fliaš vína skladom nám umožňujú byť maximálne rýchly a zároveň exkluzívny. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediný na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.