Novostavby v Ružinove

Lokalita, dostupnosť, komfort, vyšší štandard interiérového vybavenia bytov ako aj exteriéru budovy a dobré dispozičné riešenia sú hlavné kritériá, pri hľadaní nového bytu.

Lokalita, dostupnosť, komfort, vyšší štandard interiérového vybavenia bytov ako aj exteriéru budovy a dobré dispozičné riešenia sú hlavné kritériá, ktoré ľudia v súčasnej dobe hodnotia pri hľadaní a kúpe nového bytu v Bratislave.

meinl residence

Moderný polyfunkčný komplex MEINL RESIDENCE spĺňa vyššie uvedené kritériá a predstavuje príjemné mestské bývanie v 86 bytových jednotkách. Nachádza sa v mestskej časti Ružinov - Nivy, na nároží ulíc Šumavská – Kupeckého – Žellová. Lokalita patrí k najvyhľadávanejším v meste vďaka výbornému dopravnému napojeniu, ale aj blízkosti hlavnej autobusovej stanice Mlynské Nivy, trhoviska „Miletička“, mestskej tržnice, ako aj bohatej občianskej vybavenosti. MEINL RESIDENCE je objekt vyššieho štandardu, pozostávajúci z 3 samostatne prístupných blokov, ktoré tvorí okrem 1 až 4-izbových bytov komerčná pasáž s obchodnými prevádzkami a tiež samostatne stojaca 3 poschodová budova len s ôsmimi nadštandardnými apartmánovými bytmi. Súčasťou každého bytu je balkón alebo terasa a tiež štandardné vybavenie bytu. Keďže v súčasnej dobe sa stále viac prehlbuje problém parkovania, v objekte MEINL RESIDENCE sa nachádzajú tri podzemné suterény s 240 parkovacími státiami. Parkovacie miesta si majú možnosť odkúpiť aj obyvatelia z okolia. Výsadba zelene a vytvorenie parku s osadením parkových lavičiek doplnia už existujúce okolité mestské parčíky. Komfort bývania zvvšuje tiež nákupné centrum s množstvom obchodov, ale aj športovísk, nachádzajúce sa v blízkosti objektu.

Kolaudácia a odovzdanie priestorov sú naplánované na leto 2014. Viac informácií o projekte sa dočítate na www.meinlresidence.sk

meinl residence

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak