PZP s bonusovou poukážkou v hodnote 10 EUR

Ak práve zvažujete, že si uzatvoríte povinné zmluvné poistenie (PZP) vášho auta, teraz je ten správny čas. Portál poistenie.sme.sk prináša v spolupráci s Union poisťovňou, a.s, časovo obmedzenú akciu, počas ktorej získate k výhodnému PZP aj atraktívny bonus navyše – poukážku na nákup pohonných hmôt, tovaru a služieb na čerpacích staniciach OMV v nominálnej hodnote 10 EUR!

povinné zmluvné poistenie od 69 € za rok s bonusom 10 €!

Ako môžete získať bonusovú poukážku k PZP

Bonusovú poukážku v hodnote 10 EUR * získa každý klient (fyzická aj právnická osoba), ktorý splní nasledujúce podmienky:

• uzatvorí si PZP alebo predloží návrh na uzatvorenie PZP na osobné auto na dobu neurčitú v Union poisťovni v termíne od 22.03. do 15.06.2013
  • súčasne uhradí prvé ročné poistné, resp. prvú splátku poistného najneskôr do 30.06.2013.

Ak si klient uzatvorí PZP na viacero rozličných vozidiel, obdrží 1 ks poukážky za každé poistené vozidlo.

Prečo si uzatvoriť PZP na poistenie.sme.sk

Povinné zmluvné poistenie (PZP), ktoré máte možnosť uzatvoriť na portáli poistenie.sme.sk, má viacero výhod:

• možnosť výberu až z 3 balíkov poistného krytia
  • 50%-ný vstupný bonus za bezškodovosť
  • 5%-ná zľava pre existujúcich klientov Union poisťovne a poistencov Union zdravotnej poisťovne
  • 23%-ná obchodná zľava pre fyzické osoby, ktoré si uzatvoria PZP online

Ako si môžete uzatvoriť PZP

Kliknite na poistenie.sme.sk, uzatvorte si PZP pohodlne a výhodne online a získajte bonusovú poukážku v hodnote 10 EUR.

Poznámky

* Bonusová poukážka v hodnote 10 EUR

• platí pre PZP na dobu neurčitú, uzatvorené na individuálne osobné vozidlá s hmotnosťou do 3,5 t v držbe fyzických osôb – občanov, právnických osôb a SZČO
  • podmienkou je uzatvorenie zmluvy PZP alebo predloženie návrhu na uzatvorenie PZP v Union poisťovni, a.s., v termíne od 22.03.2013 do 15.06.2013 (vrátane) a zároveň úhrada poistného na účet Union poisťovne, a.s., najneskôr do 30.06.2013 (vrátane)
  • poukážku v nominálnej hodnote 10 EUR je možné využiť na nákup pohonných hmôt, tovaru a služieb na čerpacích staniciach OMV na Slovensku
  • Na poukážky sa nevracia hotovosť
  • Poukážka bude klientovi zaslaná poštou najneskôr do 3 týždňov od pripísania úhrady poistného na účet Union poisťovne, a.s., a to v správnej výške a pod správnym variabilným symbolom
  • Ak si klient (poistník) uzatvorí PZP na viacero rozličných vozidiel (individuálne osobné motorové vozidlá s hmotnosťou do 3,5 t), obdrží 1 ks poukážky za každé poistené vozidlo
  • Prípadné reklamácie vo veci nedoručenia poukážky treba adresovať zákazníckemu centru telefonicky na čísle 0850 111 211, e-mailom na adrese marketing@union.sk alebo osobne na hociktorom kontaktnom mieste Union poisťovne

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. na slovenskom trhu pôsobí od roku 1992 a ponúkajúca okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online; v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.