Reklamné kľúčenky so systémom FindKey.eu®

Originálna reklamná kľúčenka so systémom FindKey.eu®. Vaši zákazníci Vás uvidia 365 dní v roku. Za skvelú cenu.

wizzy, s.r.o. je vlastníkom európskej ochrannej známky FindKey.eu®

Reklamná kľúčenka

Kľúčenka so systémom FindKey® je efektívny reklamačný nosič, keďže Vaši klienti si ho dajú dobrovoľne na svoje kľúče nie preto, aby Vám robili reklamu ale preto, aby si chránili svoje kľúče pred stratou.

Systém je jednoduchý. Váš zákazník dostane kľúčenku. Kľúčenku si aktivuje podľa pokynov na obale na stránke FindKey.eu/aktivacia Tento proces nezaberie ani 2 minúty. Kľúčenku si zavesí na kľúče. V prípade straty kľúčov nálezca postupuje podľa informácií na kľúčenke. Príde na našu stránku a zadá ID kľúčenky. Objaví sa mu diskrétny kontakt, kam telefonuje, alebo pošle e-mail s informáciou, že našiel kľúče. Nálezca dostane nálezné a majiteľ svoje kľúče. Podrobnosti na našej stránke "ako to funguje"

Kľúčenka je vyrobená z kvalitného materiálu, jej životnosť je 10 rokov. Toľko rokov bude Kľúčenka v systéme FindKey.eu a na kľúčoch Vašich klientov. Kľúčenka je kovová a preto nepôsobí lacným dojmom ako bežné reklamné kľúčenky vyrobené z podradnejších materiálov. Rozhodne je to reklamný predmet, ktorý neskonči v odpadkoch.

Kľúčenka je efektívna forma reklamy - kľúče majú ľudia vždy pri sebe, používajú ich, majú ich na očiach... Kľúčenka FindKey® zabezpečí to, že ľudia si dobrovoľne Vašu reklamu zavesia na svoje kľúče.

O našich reklamných kľúčenkách

Medzi našich spokojných klientov patrí Goodyear, RE/MAX, NetFinancie.sk, Blachotrapez, hotely, penzióny...

Stránka www.FindKey.eu je lokalizovaná vo všetkých jazykoch európskej únie + Ruska a Ukrajiny.

Kľúčenku FindKey® môžete Vašim klientom deklarovať ako hodnotný darček, jeho cena je pri predaji cez e-shop FindKey.eu určená od 4,99 €

Kľúčenka FindKey® bude distribuovaná v plastovom sáčku, na ktorom je samolepka s postupom aktivácie kľúčenky.

Sme flexibilní a preto nebude problém prispôsobiť sa Vašim požiadavkám.

Veríme, že Vás kľúčenka FindKey® ako reklamný nosič oslovi. Je to vkusný a prakticky darček, ktorý budu mat Vaši klienti dobrovoľne s Vašim telefónnym číslom a logom denne na očiach a to za zaujímavú cenu.

Máme na výber viac druhov tvarov aj materiálov. Pozrite sa do nášho e-shopu. Kontaktujte nás pre ponuku.

Máte vlastný nápad?

Máte vlastný projekt, ktorý ak spojíte so stránkou www.FindKey.eu tak mu dáte za pár centov, bez vlastných investícií pridanú hodnotu? Systém FindKey.eu® nemusí chrániť pri strate len kľúče. Je jedno, či vyrábate psie známky, predávate fotoaparáty, telefóny alebo bicykle... Kúpte si od nás FindKey.eu kódy a umiestnite ich kam len chcete. Môžete použiť vlastnú reklamnú agentúru, vlastnú technológiu. My Vám zabezpečíme funkčnosť systému. Kontaktujte nás.

Systém FindKey.eu® Vám prináša

wizzy, s.r.o.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.