Krok k dokonalosti- Inovácia triplex kosačky BARONESS

Tento rok na výstave BTME v meste Harrogate predstavila firmy Kyoeisha UK inovovanú triplex kosačku BARONESS- LM315.

Dôležitou inováciou je zmena z benzínovej na dieslový motor. LM315 j evybavená 21hp, 3-valcovým motorom Kubota D722. POhom je možné zvoliť medzi štandartným pohonom 2 kolies (2WD) a pohonom všetkých troch kolies (3WD). Jednou z inovácií je zväšenie platformypre operátora. Stala sa oveľa konfortnejšia a umožňuje tak väčšie pohodlie počas kosenia. Vďaka nastaviteľnému ovládaciemu panelu a sedadlu je radosť tento stroj obsluhovať. LM315 bola skonśtrovaná tak, aby sa dostala na každé miesto golfového ihriska. Je doma rovnako na odpaliskách, v okolí bankrov ako aj na grínoch.

Funkcia Hi-lift

Táto funkcia má zabezpečiť maximálnu možnú ochranu kosiacich jednotiek. Svetlá výška od zeme je 10 cm.

Hybridný pohon

Viac ako 20 rokov firma BARONESS využíva vo svojich strojoch vlastnú priekopnícku technológiu hybridného pohonu. Vďaka využívaniu tejto dôveryhodnej technológie sa minimalizujú škody spôsobené možným únikom oleja. Unikátny spôsob mechanického pohonu vretienbol odskúšaný a testovaný dlhodobo. POtvrdil, že je to nízkonákladová alternatíva vyžadujúca len malú údržbu.

Dokonalý systém údržby

Baroness LM315 nie je len kosačka, ale predstavuje aj dokonalý systém údržby. Vretená môžu byť vybavené aj o 78-nožový grooomer (prečesávacie vreteno), 39-nožový skarifikátor (na odstránenie plste) a 49 cm dlhou rotačnou kefou.

Viac informácií sa dozviete na www.3gmachinery.eu

Kontakt:

3G MACHINERY s.r.o.

Bratislavská 45

Trnava 917 01

www.3gmachinery.eu

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?