Spustili sme prvý e-shop v Európe pre lepšiu spoločnosť.

Vylepšite našu spoločnosť cez 2% z vašich daní. V Nadácii otvorenej spoločnosti už 20 rokov venujeme pozornosť demokracii na Slovensku. Teraz vám ponúkame možnosť zapojiť sa priamo do tohto procesu tak, že rozhodnete ako sa má naložiť s časťou vašich daní.

Navštívte náš nový OPEN SHOP na www.oshop.sk a vyberte si spomedzi projektov, ktoré v e-shope ponúkame. Platíte 2 percentami zo svojich daní. Ak ste sa už rozhodli použiť 2 percentá na inú zmysluplnú vec, môžete dať nášmu úsiliu „lajk“.

Naša ponuka je široká. V OPEN SHOPe si na svoje prídu fanúšikovia Žurnalistiky a médií, hlavne tí, pre ktorých sú slobodné a zodpovedné médiá jedným zo zásadných pilierov demokracie.

Tí čo sú presvedčení, že učenie sa netýka len detí a mladých ľudí v školách, ale nás všetkých a to po celý život, si môžu rozkliknúť projekty v oblasti Vzdelávania. My sme vzdelávali napríklad aj sudcov.

Ak chcete zatočiť s korupciou a rozkrádaním verejných peňazí a stojíte o kvalitnejšie súdnictvo, rozkliknite si Spravodlivosť a transparentnosť. Práve tieto projekty podporujú fungovanie súdov, ktoré by podľa nás mali zaručovať, že si pred zákonom budeme všetci rovní.

Ak máte pocit, že v zamestnaní sa zaujímajú viac o vašu sexuálnu orientáciu, vek a počet detí ako o vaše vedomosti a schopnosti, rozkliknite si Rovnosť príležitostí. Nájdete tam projekty, ktorými sa snažíme presadzovať právo na rovnaké zaobchádzanie, bez ohľadu na pôvod, pohlavie, sexuálnu orientáciu alebo geografické podmienky.

Za 2% zo svojich daní získate projekty, ktoré pomáhajú urobiť Slovensko lepším pre nás všetkých. Stačí si vybrať z ponuky na www.oshop.sk. Ďakujeme!

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.