Spustili sme prvý e-shop v Európe pre lepšiu spoločnosť.

Vylepšite našu spoločnosť cez 2% z vašich daní. V Nadácii otvorenej spoločnosti už 20 rokov venujeme pozornosť demokracii na Slovensku. Teraz vám ponúkame možnosť zapojiť sa priamo do tohto procesu tak, že rozhodnete ako sa má naložiť s časťou vašich daní.

Navštívte náš nový OPEN SHOP na www.oshop.sk a vyberte si spomedzi projektov, ktoré v e-shope ponúkame. Platíte 2 percentami zo svojich daní. Ak ste sa už rozhodli použiť 2 percentá na inú zmysluplnú vec, môžete dať nášmu úsiliu „lajk“.

Naša ponuka je široká. V OPEN SHOPe si na svoje prídu fanúšikovia Žurnalistiky a médií, hlavne tí, pre ktorých sú slobodné a zodpovedné médiá jedným zo zásadných pilierov demokracie.

Tí čo sú presvedčení, že učenie sa netýka len detí a mladých ľudí v školách, ale nás všetkých a to po celý život, si môžu rozkliknúť projekty v oblasti Vzdelávania. My sme vzdelávali napríklad aj sudcov.

Ak chcete zatočiť s korupciou a rozkrádaním verejných peňazí a stojíte o kvalitnejšie súdnictvo, rozkliknite si Spravodlivosť a transparentnosť. Práve tieto projekty podporujú fungovanie súdov, ktoré by podľa nás mali zaručovať, že si pred zákonom budeme všetci rovní.

Ak máte pocit, že v zamestnaní sa zaujímajú viac o vašu sexuálnu orientáciu, vek a počet detí ako o vaše vedomosti a schopnosti, rozkliknite si Rovnosť príležitostí. Nájdete tam projekty, ktorými sa snažíme presadzovať právo na rovnaké zaobchádzanie, bez ohľadu na pôvod, pohlavie, sexuálnu orientáciu alebo geografické podmienky.

Za 2% zo svojich daní získate projekty, ktoré pomáhajú urobiť Slovensko lepším pre nás všetkých. Stačí si vybrať z ponuky na www.oshop.sk. Ďakujeme!

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.