Lyoness Child & Family Foundation vytvára úsmev deťom na tvári

Nakupovať a tým konať dobro nemusí byť iba predstava, je to skutočne možné. Lyoness.com

Nakupovať a tým konať dobro nemusí byť iba predstava, je to skutočne možné. Preto nemusíte ísť do Outlet Store dobročinnej organizácie, funguje to aj pri bežných nákupoch. Členovia Lyoness dostanú Cashback a členské výhody z každého nákupu a, mimochodom, podporujú aj charitatívne organizácie Lyoness: Lyoness Child & Family Foundation (CFF), ako aj Greenfinity Foundation (GFF).

Lyoness Child & Family Foundation bola založená v máji 2008 ako dobročinná nadácia. Po celom svete podporuje ako politicky nezávislá, charitatívna organizácia chudobné deti, mladistvých a rodiny v oblasti vzdelávania. Od svojho založenia uskutočnila v spolupráci s lokálnymi partnermi už viac ako 30 pomocných projektov v 18 krajinách. Od Južnej Afriky po Poľsko a od USA až po Filipíny sa Child & Family Foundation angažuje svojimi aktivitami.

Aktuálne prebieha spoločný projekt s Dr. Nelsonom Mandelom v Qunu, v Južnej Afrike. Tam bola vybudovaná nová základná škola No-Moscow s cieľom vzdelaním uľahčiť deťom budúcnosť. Prostredníctvom projektu „XO-Laptopy pre Ecole Robespierre v Paríži“ budú mať žiaci vo francúzskom hlavnom meste prístup k novým učebným pomôckam. V Uromi, v Nigérii, pomôže CFF pri rekonštrukcii školy Holy Trinity Lyoness Foundation a v Parajuru, v Brazílii, podporí Child & Family Foundation projekt na vzdelávanie žien s cieľom umožniť nezamestnaným mladým ženám vyučiť sa za krajčírku a šičku. Po celom svete sa realizuje veľa podobných projektov.

Lyoness Greenfinity Foundation podporuje aj trvalú ochranu životného prostredia, po celom svete realizuje projekty na ochranu klímy a podporuje využívanie obnoviteľných energií. Tým sa aj Lyoness zaväzuje, že bude pracovať na stratégii trvalo udržateľného prostredia a bude zlepšovať interné procesy v súlade s ekológiou. Z tohto dôvodu Lyoness v kooperácii s Technickou univerzitou Graz vyvinul kalkulátor na výpočet ekologickej stopy, aby bolo možné zmerať a zhodnotiť celkovo pôsobenie spoločnosti na životné prostredie. Okrem toho prebiehajú projekty v Hondurase, na Filipínach a v Rakúsku.

Činnosť Lyoness Child & Family Foundation a Lyoness Greenfinity Foundation je financovaná prostredníctvom nákupov uskutočnených v Lyoness. Teda vy sami konáte dobro nakupovaním.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!