Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Lyoness Child & Family Foundation vytvára úsmev deťom na tvári

Nakupovať a tým konať dobro nemusí byť iba predstava, je to skutočne možné. Lyoness.com

Nakupovať a tým konať dobro nemusí byť iba predstava, je to skutočne možné. Preto nemusíte ísť do Outlet Store dobročinnej organizácie, funguje to aj pri bežných nákupoch. Členovia Lyoness dostanú Cashback a členské výhody z každého nákupu a, mimochodom, podporujú aj charitatívne organizácie Lyoness: Lyoness Child & Family Foundation (CFF), ako aj Greenfinity Foundation (GFF).

Lyoness Child & Family Foundation bola založená v máji 2008 ako dobročinná nadácia. Po celom svete podporuje ako politicky nezávislá, charitatívna organizácia chudobné deti, mladistvých a rodiny v oblasti vzdelávania. Od svojho založenia uskutočnila v spolupráci s lokálnymi partnermi už viac ako 30 pomocných projektov v 18 krajinách. Od Južnej Afriky po Poľsko a od USA až po Filipíny sa Child & Family Foundation angažuje svojimi aktivitami.

Aktuálne prebieha spoločný projekt s Dr. Nelsonom Mandelom v Qunu, v Južnej Afrike. Tam bola vybudovaná nová základná škola No-Moscow s cieľom vzdelaním uľahčiť deťom budúcnosť. Prostredníctvom projektu „XO-Laptopy pre Ecole Robespierre v Paríži“ budú mať žiaci vo francúzskom hlavnom meste prístup k novým učebným pomôckam. V Uromi, v Nigérii, pomôže CFF pri rekonštrukcii školy Holy Trinity Lyoness Foundation a v Parajuru, v Brazílii, podporí Child & Family Foundation projekt na vzdelávanie žien s cieľom umožniť nezamestnaným mladým ženám vyučiť sa za krajčírku a šičku. Po celom svete sa realizuje veľa podobných projektov.

Lyoness Greenfinity Foundation podporuje aj trvalú ochranu životného prostredia, po celom svete realizuje projekty na ochranu klímy a podporuje využívanie obnoviteľných energií. Tým sa aj Lyoness zaväzuje, že bude pracovať na stratégii trvalo udržateľného prostredia a bude zlepšovať interné procesy v súlade s ekológiou. Z tohto dôvodu Lyoness v kooperácii s Technickou univerzitou Graz vyvinul kalkulátor na výpočet ekologickej stopy, aby bolo možné zmerať a zhodnotiť celkovo pôsobenie spoločnosti na životné prostredie. Okrem toho prebiehajú projekty v Hondurase, na Filipínach a v Rakúsku.

Činnosť Lyoness Child & Family Foundation a Lyoness Greenfinity Foundation je financovaná prostredníctvom nákupov uskutočnených v Lyoness. Teda vy sami konáte dobro nakupovaním.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.