Oblečte sa dozelena s Jamesonom

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy!

Najpredávanejšia írska whiskey na svete sa pri príležitosti Sviatku Svätého Patrika prezlieka do slávnostného zeleného kostýmu. Objavte v sebe kúsok Íra a vychutnajte si limitovanú edíciu Jameson aj vy!

Špeciálnu edíciu Jameson St. Patrick 2013 navrhol špeciálne pri príležitosti osláv dňa sv. Patrika dizajnér David Smith. Pri tvorbe limitovanej etikety sa inšpiroval nielen pre tento sviatok typickou zelenou farbou, ale aj motívmi použitými v interiéroch tradičných dublinských barov, kde sa Jameson vychutnáva už po celé generácie. Výsledkom je tak unikátne zblíženie tradičného a moderného dizajnu vzdávajúce česť najznámejšiemu írskemu patrónovi.

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy – na zdravie!

DMOC 0,7 l: 16,99 €

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.