Oblečte sa dozelena s Jamesonom

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy!

Najpredávanejšia írska whiskey na svete sa pri príležitosti Sviatku Svätého Patrika prezlieka do slávnostného zeleného kostýmu. Objavte v sebe kúsok Íra a vychutnajte si limitovanú edíciu Jameson aj vy!

Špeciálnu edíciu Jameson St. Patrick 2013 navrhol špeciálne pri príležitosti osláv dňa sv. Patrika dizajnér David Smith. Pri tvorbe limitovanej etikety sa inšpiroval nielen pre tento sviatok typickou zelenou farbou, ale aj motívmi použitými v interiéroch tradičných dublinských barov, kde sa Jameson vychutnáva už po celé generácie. Výsledkom je tak unikátne zblíženie tradičného a moderného dizajnu vzdávajúce česť najznámejšiemu írskemu patrónovi.

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy – na zdravie!

DMOC 0,7 l: 16,99 €

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite