Oblečte sa dozelena s Jamesonom

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy!

Najpredávanejšia írska whiskey na svete sa pri príležitosti Sviatku Svätého Patrika prezlieka do slávnostného zeleného kostýmu. Objavte v sebe kúsok Íra a vychutnajte si limitovanú edíciu Jameson aj vy!

Špeciálnu edíciu Jameson St. Patrick 2013 navrhol špeciálne pri príležitosti osláv dňa sv. Patrika dizajnér David Smith. Pri tvorbe limitovanej etikety sa inšpiroval nielen pre tento sviatok typickou zelenou farbou, ale aj motívmi použitými v interiéroch tradičných dublinských barov, kde sa Jameson vychutnáva už po celé generácie. Výsledkom je tak unikátne zblíženie tradičného a moderného dizajnu vzdávajúce česť najznámejšiemu írskemu patrónovi.

Vychutnajte si pravú chuť Írska aj vy – na zdravie!

DMOC 0,7 l: 16,99 €

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu