Nepremeškajte svoju príležitosť!

Súťaž prebieha už len do 31. marca 2013!

Už len 9 dní vám ostáva na jedinečnú výhru! Navštívte kaviareň Top cafe a Rekreačné stredisko Púšť – spravte účet nad 5 eur – vyhrajte ceny v hodnote až 500 eur!

Za každých 5 eur dostanete od obsluhy zlosovateľný súťažný kupón, Čím viac ich odovzdáte, tým máte väčšiu šancu na výhru. Vyhrať môžete napríklad 100-eurovú VISA kartu, 2 x 50-eurovú VISA kartu (peniaze môžete použiť na čokoľvek), poukážky na služby rekreačného strediska Púšť alebo konzumáciu v Top cafe a ročné predplatné MY Hornonitrianskych novín. Z odovzdaných kupónov pod dohľadom notára 31. marca vyžrebujeme výhercov cien. Ich mená nájdete aj na webe prievidza.sme.sk a v novinách Prievidzské ECHO.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018