Lyoness mení Facebook s „Coin Rush“ na hracie pole

Pre Lyoness bola priama komunikácia s jeho členmi na Facebooku vždy dôležitá. Teraz ešte k tomu prichádza zábava. Lyoness.com

Pre Lyoness bola priama komunikácia s jeho členmi na Facebooku vždy dôležitá. Teraz ešte k tomu prichádza zábava. S „Coin Rush“ otvoril Lyoness svoju vlastnú hru, kde sa fanúšikovia Facebooku zabavia a navyše môžu vyhrať skvelé ceny.

Coin Rush“ ako dávny Pacman

Princíp hry „Coin Rush“ je jednoduchý. Ako pri klasických hrách v Pacman sa hracia figúrka pohybuje v rôznych svetoch, popritom zbiera predmety a vyhýba sa nepriateľom a pasciam. Pozbierať môžete mince, ktoré prechádzajú na bodové konto, a Power Ups, ktoré dávajú hracej figúrke mimoriadne vlastnosti – takto môžete prechádzať napr. cez steny, byť rýchlejší alebo nesmrteľní. Vlastní priatelia na Facebooku vystupujú ako pomocníci. Vy sa zjavíte ako priesvitní Avatarovia na hracom poli, a ak je hracia figúrka nad vami, nepriatelia vás nemôžu ohroziť.

Kto úspešne uniká nepriateľom a nazbiera veľa mincí, má veľkú šancu dosiahnuť najvyššie skóre a tým získať mesačnú cenu. Okrem toho bude vyžrebovaná aj ďalšia vecná cena. K vecným cenám patria iPad, iPhone alebo Wii U. Na konci hry 30. 9. 2013 budú ešte vyžrebované 3 hlavné ceny: poukážky podľa voľby na nákupy v hodnote 2 000 €, štýlový LCD TV a MacBook Air. „Coin Rush“ je prepojený s výhernou súťažou Nákupný poklad Lyoness. V priebehu jedného mesiaca možno získať 4 kľúče.

Na Facebooku ste vždy v kontakte s Lyoness

S vyše štvrť miliónom „Likes“ na Facebooku si získal Lyoness veľké spoločenstvo. Okrem medzinárodnej webovej stránky Facebook má Lyoness fanúšikovské stránky vo viac ako 20 krajinách. Prostredníctvom Facebooku môžu členovia Lyoness priamo komunikovať s tímom Lyoness. Okrem „Coin Rush“ má pre členov Lyoness množstvo informácií, exkluzívnych akcií a výherných súťaží.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?