Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Čo by ste mali vedieť o pneumatikách

Kvalitné a lacné pneumatiky od Vášho spoľahlivého predajcu

Pneumatiky sú v podvedomí mnohých ľudí len bežnými výrobkami, v horšom prípade povinnosť. Každý predsa vie, že treba pred zimou „prezuť“ po zime tiež „prezuť“. Tým záujem a vedomosti o tomto vyspelom technickom výrobku pre mnohých končia. Málokto si uvedomuje, že pneumatika sprostredkováva kontakt auta s cestou.

Táto skutočnosť im preto prisudzuje ďaleko väčší význam.  Pneumatiky sú výrobky, ktoré majú špičkové technické vlastnosti a dennodenne vás bezpečne privezú do cieľa. Samozrejme za predpokladu, že budete dbať rád a pokynov najmä tých, ktoré sa týkajú výberu, rozmeru a napríklad aj takej triviálnej záležitosti ako tlaku vzduchu v nich. Pretože nesprávnym výberom alebo neprimeraným zaobchádzaním pneumatiky nemusia slúžiť tak ako je potrebné, alebo sa môžu poškodiť, čo potom môže byť príčinou dopravných nehôd.

Pneumatiky sú dnes technicky vyspelé výrobky, ktoré dokonale zodpovedajú nárokom moderných motorových vozidiel. Aby vám poskytli dostatočnú bezpečnosť, vyžadujú len minimálnu údržbu. Tak ako u všetkých technicky vyspelých výrobkov sa aj tu odporúča starostlivé zaobchádzanie. Pretože jedine tak máte záruku, že sa ako vodič môžete po celú životnosť spoliehať na komfort a optimálne vlastnosti. Je dôležité vybrať si, pri kúpe pneumatík, diskov a „prezúvaní“ svojho tátoša, firmu so skúsenosťami a kvalitným, profesionálnym vybavením servisu. Jednou z takých firiem je spoločnosť Pneupex spol. s r.o.  so sídlom vo Svidníku, ktorá sa etablovala na slovenskom trhu v roku 2004 ako prevádzkovateľ veľkoobchodu, maloobchodu a pneuservisu osobných a dodávkových automobilov.

Počas niekoľkoročného pôsobenia získala bohaté skúsenosti, čoho výsledkom sú tisíce spokojných zákazníkov a partnerov, ktorých dôveru si v Pneupex-e získali poskytovaním služieb a servisu na profesionálnej úrovni. Pneupex prevádzkuje aj vlastný internetový obchodu, kde môžete nakupovať z tepla svojho domova za naozaj bezkonkurenčné ceny.

www.pneumatiky-pneupex.sk                                0905 657498, 054 788 2103

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.