Správna voľba prináša ovocie

Keď si veľký hráč na trhu zvolí správneho dodávateľa môže z toho vzniknúť iba výsledok zaručujúci vysokú kvalitu a dlhodobú spokojnosť zo strany klienta.

Vo februári implementovala spoločnosť InterWay, s.r.o. do webovej stránky Centrum bývania – Tatra banka (www.centrumbyvania.sk) rôzne užitočné funkcionality. Vďaka nim je  webová stránka viac "user-friendly" nielen pre návštevníkov, ale aj pre samotných administrátorov.

Implementované funkcionality

• sofistikovaný vyhľadávací formulár,
  • možnosť porovnania jednotlivých ponúk,
  • sledovanie zmeny stavu nehnuteľnosti,
  • zobrazovanie podobných nehnuteľností na mape,
  • úplne nový nástroj pre jednoduchú a prehľadnú administráciu nehnuteľností využívajúcu možnosti hromadného importu a definovania práv pre jednotlivých maklérov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.skwww.mobileway.sk

V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch