Správna voľba prináša ovocie

Keď si veľký hráč na trhu zvolí správneho dodávateľa môže z toho vzniknúť iba výsledok zaručujúci vysokú kvalitu a dlhodobú spokojnosť zo strany klienta.

Vo februári implementovala spoločnosť InterWay, s.r.o. do webovej stránky Centrum bývania – Tatra banka (www.centrumbyvania.sk) rôzne užitočné funkcionality. Vďaka nim je  webová stránka viac "user-friendly" nielen pre návštevníkov, ale aj pre samotných administrátorov.

Implementované funkcionality

• sofistikovaný vyhľadávací formulár,
  • možnosť porovnania jednotlivých ponúk,
  • sledovanie zmeny stavu nehnuteľnosti,
  • zobrazovanie podobných nehnuteľností na mape,
  • úplne nový nástroj pre jednoduchú a prehľadnú administráciu nehnuteľností využívajúcu možnosti hromadného importu a definovania práv pre jednotlivých maklérov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.skwww.mobileway.sk

V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.