Správna voľba prináša ovocie

Keď si veľký hráč na trhu zvolí správneho dodávateľa môže z toho vzniknúť iba výsledok zaručujúci vysokú kvalitu a dlhodobú spokojnosť zo strany klienta.

Vo februári implementovala spoločnosť InterWay, s.r.o. do webovej stránky Centrum bývania – Tatra banka (www.centrumbyvania.sk) rôzne užitočné funkcionality. Vďaka nim je  webová stránka viac "user-friendly" nielen pre návštevníkov, ale aj pre samotných administrátorov.

Implementované funkcionality

• sofistikovaný vyhľadávací formulár,
  • možnosť porovnania jednotlivých ponúk,
  • sledovanie zmeny stavu nehnuteľnosti,
  • zobrazovanie podobných nehnuteľností na mape,
  • úplne nový nástroj pre jednoduchú a prehľadnú administráciu nehnuteľností využívajúcu možnosti hromadného importu a definovania práv pre jednotlivých maklérov.

Prínosom je kvalitný a spoľahlivý partner v oblasti web riešení

Redakčný systém WEBJET od spoločnosti InterWay má iba 11 rokov a za sebou skúsenosti s významnými spoločnosťami komerčného i nekomerčného charakteru ako Tatra banka, ING, Generali, Spoločnosť 7 PLUS, Prvá stavebná sporiteľňa, Všeobecná úverová banka, inštitúcie a organizácie verejnej správy ako Všeobecná zdravotná poisťovňa, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj, Nitriansky samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a ďalšie.

Viac na www.interway.skwww.mobileway.sk

V prípade, že máte záujem o cenovú ponuku na tvorbu web stránky, redizajnu, aplikácií, kontaktuje nás, prosím, na adrese: sales@interway.sk

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.