Finanzpartner pokračuje v rozširovaní siete svojich pobočiek

finanzpartner

Spoločnosť Finanzpartner pôsobiaca na slovenskom finančnom trhu od roku 2008 v minulom roku výrazne rozšírila sieť svojich oficiálnych pobočiek. Spoločnosti sa tak postupne darí pokrývať nielen najvýznamnejšie regióny v rámci celého Slovenska, ale približovať kvalitné služby finančného sprostredkovania čoraz väčšiemu počtu obyvateľov i vo vzdialenejších regiónoch. Rozširovaním siete svojich oficiálnych pobočiek súčasne Finanzpartner ponúka možnosť skúseným, ale i novým finančným sprostredkovateľom pôsobiť v spoločnosti s kvalitným zázemím a v nadštandardných podmienkach.

K už existujúcej sieti oficiálnych pobočiek, ktorá sa každoročne od vzniku Finanzpartneru rozširovala, tak postupne v apríli minulého roka pribudli regionálne riaditeľstvo Košice, následne v máji regionálne riaditeľstvo v Trnave, v júni zase regionálne riaditeľstvo v Komárne, v júli regionálne riaditeľstvo v Galante a Lučenci a napokon v októbri Finanzpartner pokračoval otvorením oficiálnej pobočky v Michalovciach a Nových Zámkoch.

Koncepcia rozširovania aktivít Finanzpartneru prostredníctvom regionálnych riaditeľstiev a oficiálnych pobočiek pokračuje aj v tomto roku, keď 1. februára Finanzpartner oficiálne otvoril regionálne riaditeľstvo pani Moniky Uchytilovej v Snine. Na slávnostnej recepcii sa vtedy zúčastnili významné osobnosti z oblasti podnikania, umenia i športu, ako aj zástupcovia bánk, poisťovní a ďalších zmluvných partnerov Finanzpartneru. V súčasnosti spoločnosť pripravuje pre svojich klientov a finančných sprostredkovateľov otvorenie ďalších oficiálnych pobočiek a regionálnych riaditeľstiev.

Rozširujúce sa pôsobenie Finanzpartneru v rámci Slovenska so sebou prinieslo i zvýšenie počtu podriadených finančných agentov pôsobiacich v tejto spoločnosti. V minulom roku napríklad ich počet vzrástol v porovnaní s prechádzajúcim rokom takmer o 40 percent. Rastúcemu počtu podriadených finančných agentov súčasne zodpovedal i rast tržieb, ktorý predstavoval 56,89 percenta. Zároveň rok 2012 bol aj rokom medzinárodnej expanzie Finanzpartneru. Popri Ukrajine a Maďarsku Finanzpartner rozšíril svoje aktivity i do Českej republiky, kde v máji minulého roka otvoril svoju centrálu pre Českú republiku so sídlom v Prahe.

Kontakt: Finanzpartner, a. s. Trenčianska 53/B 821 09 Bratislava

Phone Office: +421 2 209 01 332 Fax Office: +421 2 209 01 339 Web: www.finanzpartner.sk

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.