Finanzpartner pokračuje v rozširovaní siete svojich pobočiek

finanzpartner

Spoločnosť Finanzpartner pôsobiaca na slovenskom finančnom trhu od roku 2008 v minulom roku výrazne rozšírila sieť svojich oficiálnych pobočiek. Spoločnosti sa tak postupne darí pokrývať nielen najvýznamnejšie regióny v rámci celého Slovenska, ale približovať kvalitné služby finančného sprostredkovania čoraz väčšiemu počtu obyvateľov i vo vzdialenejších regiónoch. Rozširovaním siete svojich oficiálnych pobočiek súčasne Finanzpartner ponúka možnosť skúseným, ale i novým finančným sprostredkovateľom pôsobiť v spoločnosti s kvalitným zázemím a v nadštandardných podmienkach.

K už existujúcej sieti oficiálnych pobočiek, ktorá sa každoročne od vzniku Finanzpartneru rozširovala, tak postupne v apríli minulého roka pribudli regionálne riaditeľstvo Košice, následne v máji regionálne riaditeľstvo v Trnave, v júni zase regionálne riaditeľstvo v Komárne, v júli regionálne riaditeľstvo v Galante a Lučenci a napokon v októbri Finanzpartner pokračoval otvorením oficiálnej pobočky v Michalovciach a Nových Zámkoch.

Koncepcia rozširovania aktivít Finanzpartneru prostredníctvom regionálnych riaditeľstiev a oficiálnych pobočiek pokračuje aj v tomto roku, keď 1. februára Finanzpartner oficiálne otvoril regionálne riaditeľstvo pani Moniky Uchytilovej v Snine. Na slávnostnej recepcii sa vtedy zúčastnili významné osobnosti z oblasti podnikania, umenia i športu, ako aj zástupcovia bánk, poisťovní a ďalších zmluvných partnerov Finanzpartneru. V súčasnosti spoločnosť pripravuje pre svojich klientov a finančných sprostredkovateľov otvorenie ďalších oficiálnych pobočiek a regionálnych riaditeľstiev.

Rozširujúce sa pôsobenie Finanzpartneru v rámci Slovenska so sebou prinieslo i zvýšenie počtu podriadených finančných agentov pôsobiacich v tejto spoločnosti. V minulom roku napríklad ich počet vzrástol v porovnaní s prechádzajúcim rokom takmer o 40 percent. Rastúcemu počtu podriadených finančných agentov súčasne zodpovedal i rast tržieb, ktorý predstavoval 56,89 percenta. Zároveň rok 2012 bol aj rokom medzinárodnej expanzie Finanzpartneru. Popri Ukrajine a Maďarsku Finanzpartner rozšíril svoje aktivity i do Českej republiky, kde v máji minulého roka otvoril svoju centrálu pre Českú republiku so sídlom v Prahe.

Kontakt: Finanzpartner, a. s. Trenčianska 53/B 821 09 Bratislava

Phone Office: +421 2 209 01 332 Fax Office: +421 2 209 01 339 Web: www.finanzpartner.sk

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.