Jednoduchšie podnikanie aj vďaka lízingu

ČSOB Leasing ako prvá lízingová spoločnosť na Slovensku prichádza s ponukou výhodného financovania investičných projektov s využitím finančných prostriedkov z CEB (Council of Europe Development Bank).

ČSOB Leasing ako prvá lízingová spoločnosť na Slovensku prichádza s ponukou výhodného financovania investičných projektov s využitím finančných prostriedkov z CEB (Council of Europe Development Bank). Vďaka tomu je financovanie investičných projektov dostupnejšie pre širšiu klientelu.

Koho sa podpora týka

Financovanie je určené pre:

• malých a stredných podnikateľov podľa definície Európskej komisie,
  • miestne úrady a ostatné podnikateľské subjekty bez obmedzenia s väčšinovým podielom štátu,
  • podnikateľské subjekty v oblasti zdravotníctva.

Spoločné parametre pre produkty:

• minimálna cena financovaného predmetu 5 000 € bez DPH,
  • maximálna cena financovaného predmetu 5 mil. € bez DPH.

Výhodnejšia úroková sadzba

Výhodnejšie podmienky v porovnaní so štandardným lízingom sa prenášajú do nižšej úrokovej sadzby. Podnikatelia môžu v súčasnosti využiť zľavu 100 % zo spracovateľského poplatku.

Typy financovania

1. CEB Leasing I. ... projekty zamerané na vytváranie a udržanie pracovných miest, určené pre segment SME s maximálnym ročným obratom do 50 miliónov € a počtom zamestnancov menej ako 250. Podnikatelia môžu financovať nové aj použité úžitkové vozidlá, nákladné autá, stroje, aj zariadenia. Minimálna doba financovania je 48 mesiacov.

1. CEB Leasing II. ... projekty zamerané na zlepšenie kvality života v mestských a vidieckych oblastiach, projekty v oblasti zdravotníctva. Tento typ financovania je určený aj pre miestne úrady a podnikateľské subjekty s väčšinovým podielom štátu. Minimálna doba financovanie je 84 mesiacov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.