Jednoduchšie podnikanie aj vďaka lízingu

ČSOB Leasing ako prvá lízingová spoločnosť na Slovensku prichádza s ponukou výhodného financovania investičných projektov s využitím finančných prostriedkov z CEB (Council of Europe Development Bank).

ČSOB Leasing ako prvá lízingová spoločnosť na Slovensku prichádza s ponukou výhodného financovania investičných projektov s využitím finančných prostriedkov z CEB (Council of Europe Development Bank). Vďaka tomu je financovanie investičných projektov dostupnejšie pre širšiu klientelu.

Koho sa podpora týka

Financovanie je určené pre:

• malých a stredných podnikateľov podľa definície Európskej komisie,
  • miestne úrady a ostatné podnikateľské subjekty bez obmedzenia s väčšinovým podielom štátu,
  • podnikateľské subjekty v oblasti zdravotníctva.

Spoločné parametre pre produkty:

• minimálna cena financovaného predmetu 5 000 € bez DPH,
  • maximálna cena financovaného predmetu 5 mil. € bez DPH.

Výhodnejšia úroková sadzba

Výhodnejšie podmienky v porovnaní so štandardným lízingom sa prenášajú do nižšej úrokovej sadzby. Podnikatelia môžu v súčasnosti využiť zľavu 100 % zo spracovateľského poplatku.

Typy financovania

1. CEB Leasing I. ... projekty zamerané na vytváranie a udržanie pracovných miest, určené pre segment SME s maximálnym ročným obratom do 50 miliónov € a počtom zamestnancov menej ako 250. Podnikatelia môžu financovať nové aj použité úžitkové vozidlá, nákladné autá, stroje, aj zariadenia. Minimálna doba financovania je 48 mesiacov.

1. CEB Leasing II. ... projekty zamerané na zlepšenie kvality života v mestských a vidieckych oblastiach, projekty v oblasti zdravotníctva. Tento typ financovania je určený aj pre miestne úrady a podnikateľské subjekty s väčšinovým podielom štátu. Minimálna doba financovanie je 84 mesiacov.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.