Študenti využívajú originálne slovenské DMS

Koncom marca uzavrela Fakulta informatiky Paneurópskej vysokej školy spoluprácu s komerčnou spoločnosťou InterWay.

Cieľom partnerstva je predovšetkým prínos v oblasti vzdelávania študentov, a to prepojením teoretických vedomostí a praktických skúseností.

Partnerstvo Fakulty informatiky PEVŠ a spoločnosti InterWay

Technický odbor Informačné technológie je v súčasnosti najlepšie plateným sektorom hospodárstva a jeho absolventi sú tými najžiadanejšími na trhu práce nielen v národnom, ale i globálnom meradle. Spoločnosť InterWay sa rozhodla podporovať študentov a poskytnúť im praktické skúsenosti z oblasti informačných technológií s cieľom čo najlepšej pripravenosti pre prax. Možnosti spolupráce sú rozsiahle a môžu zahŕňať odborné diskusie s odborníkmi z praxe, zapojenie študentov do projektov realizovaných v rámci spoločnosti a podporu pri spracovaní záverečných prác formou kvalifikovaných konzultácií v odbornej problematike.

Spoločnosť InterWay poskytla Fakulte informatiky PEVŠ originálny systém určený pre spracovanie, riadenie a archiváciu dokumentov, Dokument manažment systém Greeny (DMS Greeny). DMS Greeny na báze Cloud computingu je jediným slovenským DMS systémom, ktorého cieľom je ľahko dostupná, bezpečná a nenáročná práca s elektronickými dokumentmi. Vďaka spôsobu poskytovania formou SaaS (Softvér poskytovaný formou služby) predstavuje v súčasnosti najmodernejší prístup k flexibilnému využívaniu poskytovaných prostriedkov. Študenti tak majú možnosť sami pracovať so systémom, ktorý je vytvorený na robustných technológiách.

Spoločnosť InterWay získava možnosť vybrať si do svojich zamestnaneckých radov schopných a talentovaných absolventov, na ktorých vedomostnom raste má vďaka tejto spolupráci možnosť podieľať sa.

O spoločnosti InterWay

Spoločnosť InterWay pôsobí na slovenskom a zahraničnom trhu najdynamickejšieho odvetvia - informačných technológií už od roku 1997. Zameriava sa na komplexné webové a softvérové riešenia a najnovšie trendy v oblasti informačných technológií. Vo svojom portfóliu má niekoľko stovák spokojných klientov v komerčnej sfére i štátnej správe. Je partnerom nadnárodných korporácií ako Oracle, Microsoft, HP, EMC, ESET, Siveco a Avolution.

Viac na www.interway.sk

O Paneurópskej vysokej škole

Paneurópska vysoká škola bola založená v roku 2004 ako súkromná vysoká škola. V súčasnosti má päť fakúlt - Fakulta práva, Fakulta ekonómie a podnikania, Fakulta masmédií, Fakulta informatiky a Fakulta psychológie. Ponúka akreditované bakalárske, magisterské a doktorandské štúdium v 14-tich akreditovaných študijných programoch. Paneurópska vysoká škola dbá o rozvoj medzinárodnej spolupráce s prestížnymi zahraničnými univerzitami a vedeckými inštitúciami. Podporuje stálu výmenu vedomostí, myšlienok, informácií, vedeckých pracovníkov, pedagógov a študentov so svetom.

Viac na http://www.paneurouni.com/sk/

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.