Študenti využívajú originálne slovenské DMS

Koncom marca uzavrela Fakulta informatiky Paneurópskej vysokej školy spoluprácu s komerčnou spoločnosťou InterWay.

Cieľom partnerstva je predovšetkým prínos v oblasti vzdelávania študentov, a to prepojením teoretických vedomostí a praktických skúseností.

Partnerstvo Fakulty informatiky PEVŠ a spoločnosti InterWay

Technický odbor Informačné technológie je v súčasnosti najlepšie plateným sektorom hospodárstva a jeho absolventi sú tými najžiadanejšími na trhu práce nielen v národnom, ale i globálnom meradle. Spoločnosť InterWay sa rozhodla podporovať študentov a poskytnúť im praktické skúsenosti z oblasti informačných technológií s cieľom čo najlepšej pripravenosti pre prax. Možnosti spolupráce sú rozsiahle a môžu zahŕňať odborné diskusie s odborníkmi z praxe, zapojenie študentov do projektov realizovaných v rámci spoločnosti a podporu pri spracovaní záverečných prác formou kvalifikovaných konzultácií v odbornej problematike.

Spoločnosť InterWay poskytla Fakulte informatiky PEVŠ originálny systém určený pre spracovanie, riadenie a archiváciu dokumentov, Dokument manažment systém Greeny (DMS Greeny). DMS Greeny na báze Cloud computingu je jediným slovenským DMS systémom, ktorého cieľom je ľahko dostupná, bezpečná a nenáročná práca s elektronickými dokumentmi. Vďaka spôsobu poskytovania formou SaaS (Softvér poskytovaný formou služby) predstavuje v súčasnosti najmodernejší prístup k flexibilnému využívaniu poskytovaných prostriedkov. Študenti tak majú možnosť sami pracovať so systémom, ktorý je vytvorený na robustných technológiách.

Spoločnosť InterWay získava možnosť vybrať si do svojich zamestnaneckých radov schopných a talentovaných absolventov, na ktorých vedomostnom raste má vďaka tejto spolupráci možnosť podieľať sa.

O spoločnosti InterWay

Spoločnosť InterWay pôsobí na slovenskom a zahraničnom trhu najdynamickejšieho odvetvia - informačných technológií už od roku 1997. Zameriava sa na komplexné webové a softvérové riešenia a najnovšie trendy v oblasti informačných technológií. Vo svojom portfóliu má niekoľko stovák spokojných klientov v komerčnej sfére i štátnej správe. Je partnerom nadnárodných korporácií ako Oracle, Microsoft, HP, EMC, ESET, Siveco a Avolution.

Viac na www.interway.sk

O Paneurópskej vysokej škole

Paneurópska vysoká škola bola založená v roku 2004 ako súkromná vysoká škola. V súčasnosti má päť fakúlt - Fakulta práva, Fakulta ekonómie a podnikania, Fakulta masmédií, Fakulta informatiky a Fakulta psychológie. Ponúka akreditované bakalárske, magisterské a doktorandské štúdium v 14-tich akreditovaných študijných programoch. Paneurópska vysoká škola dbá o rozvoj medzinárodnej spolupráce s prestížnymi zahraničnými univerzitami a vedeckými inštitúciami. Podporuje stálu výmenu vedomostí, myšlienok, informácií, vedeckých pracovníkov, pedagógov a študentov so svetom.

Viac na http://www.paneurouni.com/sk/

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.