OKAY Elektrospotrebiče otvorili novú predajňu

OKAY Elektrospotrebiče otvorili v Topoľčanoch novú predajňu.

okay

Bratislava 4. apríla - OKAY Elektrospotrebiče dnes v Topoľčanoch otvorili novú predajňu. Spoločnosť tak rozširuje portfólio svojich predajní a v novootvorenom topoľčianskom obchodnom centre Topolis ponúka zákazníkom už 31. predajné miesto na území Slovenska.

Spoločnosť OKAY Elektrospotrebiče rozširuje svoje predajné miesta aj do mesta Topoľčany. V novootvorenom obchodnom centre Topolis od dnešného dňa prináša zákazníkom kvalitnú ponuku bielej a čiernej elektroniky svetových značiek za prijateľné ceny. Ide o v poradí 31. predajňu na území Slovenska.

"Spoločnosť OKAY Elektrospotrebiče tak reaguje na neutíchajúce žiadosti zákazníkov o rozšírenie svojej pôsobnosti," povedal marketingový riaditeľ OKAY Holding Milan Jansa.

OKAY Elektrospotrebiče sú každým rokom viac a viac obľúbenou sieťou predajní elektroniky. Spoločnosť buduje nielen na pre zákazníkov priaznivej cenovej politike a ponuke kvalitných svetových značiek elektroniky, ale aj na profesionálnom prístupe k zákazníkom priamo v predajniach. "Personál OKAY je pravidelne školený a pripravený ponúknuť zákazníkovi odbornú pomoc pri výbere ktoréhokoľvek tovaru a rôznorodých požiadavkách," vysvetľuje Milan Jansa. "Sieť si obľubu získava aj vďaka výhodnému splátkovému systému, množstvu akcií, či zabezpečeniu dopravy tovaru a jeho inštalácie priamo u zákazníka. Tešíme sa, že snaha vyhovieť našim zákazníkom a ponúkať im čo najkvalitnejšie služby sa odráža na ich vernosti k predajniam a dopytu po nich. Aj vďaka tomu sme v poradí 31. predajňu na Slovensku mohli otvoriť a veríme, že bude rovnako úspešná, ako jej predchodcovia."

V dôsledku výborných výsledkov roka 2012 a neustále rastúceho dopytu zo strany zákazníkov plánuje spoločnosť OKAY Elektrospotrebiče otvoriť na Slovensku v roku 2013 ešte minimálne dve nové predajne.

Spoločnosť OKAY Elektrospotrebiče vznikla v Českej republike v roku 1994. Na slovenský trh vstúpila v roku 2002 a postupne budovala predajné miesta v mnohých mestách. V priebehu 18 rokov pôsobenia otvorila spolu 120 predajní na Slovensku aj v Českej republike a svoje pôsobenie stále rozširuje do ďalších miest. V snahe byť čo najbližšie k zákazníkom, sledovať ich potreby a počúvať priania, pripravuje otvorenie ďalších predajní po celej republike. Rast firmy OKAY potvrdzuje, že pohodlie, štandard služieb a cena hrajú u zákazníkov stále väčšiu rolu. Na jeseň roka 2012 sa navyše kamenné obchody rozšírili o svojho internetového brata a OKAY Elektrospotrebiče spustili nový e-shop s ešte širšou ponukou sortimentu a výhodnejšími cenami. So sloganom "vrátili sme nízke ceny na internet" sa už v prvých mesiacoch veľmi úspešne adaptovala na slovenskom trhu a vďaka najväčšej sieti výdajných miest, ktorými sú všetky kamenné predajne, dokáže uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. www.okayelektro.sk

Kontakt: OKAY Elektrospotrebiče Mgr. Ľuboš Žinčík Vedúci oddelenia marketingu a reklamy dm.ma@okaysk.eu

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.