Počasie vplýva na nárast škôd

Pretrvávajúca zima spôsobuje problémy. ČSOB Poisťovňa len za včerajšok zaznamenala 27 hlásených škôd spôsobených vodným živlom. Povodne a záplavy podľa našich údajov trápia najviac Prešovský a Košický kraj, v ktorých sme od začiatku roka zaznamenali najviac hlásených škodových udalostí.

Niekoľko zaujímavostí:

• záplavy sú druhou najčastejšou príčinou poistnej udalosti v domácnostiach,
  • je ich viac ako desatina,
  • priemerná škoda sa v tomto prípade šplhá na 1 000 €,
  • najvyššia suma, akú sme za posledné roky vyplatili, sa vyšplhala na 73 000 €.

Ponúkame extra úroveň pre bývanie

Príroda vie byť nevyspytateľná a nečakané situácie takmer nepretržite ohrozujú majetok. Produkt majetkového poistenia Domos Kompakt pomáha zmierniť následky v poškodenej domácnosti či nehnuteľnosti a ČSOB Poisťovňa naň ponúka v týchto dňoch 15% zľavu. Klient si zároveň môže zvoliť nový balík Extra. Za minimálny rozdiel získa:

• extra odškodné 300 € na úhradu nepredvídateľných nákladov bez akéhokoľvek dokladovania pri škode nad 3 000 €,
  • poistenie nových rizík ako je napríklad škoda na potravinách v chladničke pri výpadku elektrickej energie,
  • rozšírené asistenčné služby o vyššie limity a služby v prípade havarijnej situácie ako sú napríklad upratovacie práce či preprava do náhradného ubytovania.

Netreba zabudnúť ani na škody, ktoré môžeme spôsobiť iným. V prípade poistenia za zodpovednosť a škodu zaplatí poisťovňa za klienta v prípade poistnej udalosti sumu až do výšky 140 000 €.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.

Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut

Smart zariadenie Mercedes PRO Adapter prináša modernú konektivitu pre úžitkové vozidlá Vito a Sprinter.

Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína

Mladý 12-členný tím z Trenčína sa vám postará o vytvorenie web stránky, e-shopu a zabezpečí komplexné online marketingové služby.

Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo

Jediný hamburger, ktorý nevyšiel z módy.