Počasie vplýva na nárast škôd

Pretrvávajúca zima spôsobuje problémy. ČSOB Poisťovňa len za včerajšok zaznamenala 27 hlásených škôd spôsobených vodným živlom. Povodne a záplavy podľa našich údajov trápia najviac Prešovský a Košický kraj, v ktorých sme od začiatku roka zaznamenali najviac hlásených škodových udalostí.

Niekoľko zaujímavostí:

• záplavy sú druhou najčastejšou príčinou poistnej udalosti v domácnostiach,
  • je ich viac ako desatina,
  • priemerná škoda sa v tomto prípade šplhá na 1 000 €,
  • najvyššia suma, akú sme za posledné roky vyplatili, sa vyšplhala na 73 000 €.

Ponúkame extra úroveň pre bývanie

Príroda vie byť nevyspytateľná a nečakané situácie takmer nepretržite ohrozujú majetok. Produkt majetkového poistenia Domos Kompakt pomáha zmierniť následky v poškodenej domácnosti či nehnuteľnosti a ČSOB Poisťovňa naň ponúka v týchto dňoch 15% zľavu. Klient si zároveň môže zvoliť nový balík Extra. Za minimálny rozdiel získa:

• extra odškodné 300 € na úhradu nepredvídateľných nákladov bez akéhokoľvek dokladovania pri škode nad 3 000 €,
  • poistenie nových rizík ako je napríklad škoda na potravinách v chladničke pri výpadku elektrickej energie,
  • rozšírené asistenčné služby o vyššie limity a služby v prípade havarijnej situácie ako sú napríklad upratovacie práce či preprava do náhradného ubytovania.

Netreba zabudnúť ani na škody, ktoré môžeme spôsobiť iným. V prípade poistenia za zodpovednosť a škodu zaplatí poisťovňa za klienta v prípade poistnej udalosti sumu až do výšky 140 000 €.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu