Podvojné účtovníctvo Humanet

Humanet na adrese http://www.humanet.sk je moderná a pohodlná cesta na vedenie podvojného účtovníctva.

Podvojné účtovníctvo Humanet je online podvojné účtovníctvo, ktorého používaním získate program na účtovníctvo, o ktorého údržbu sa nemusíte vôbec starať. Jednoducho sa iba pripojíte na internet a ihneď môžete účtovať.

Nemusíte nič sťahovať, inštalovať ani aktualizovať ako to býva zvykom u klasických účtovných programov. Ďalšou skvelou výhodou, ktorú Vám účtovníctvo Humanet prináša je jeho dostupnosť kedykoľvek a odkiaľkoľvek. K svojmu účtovníctvu sa dostanete z práce, z domu, na služobnej ceste. Jednoducho všade tam, kde je k dispozícii internet. Môžete používať počítač, tablet alebo aj smartfón.

Bezstarostná prevádzka a dostupnosť kedykoľvek a odkiaľkoľvek sú základné prednosti, ktoré spôsobili obrovský záujem užívateľov a ich prechod od klasického účtovníctva na online účtovníctvo Humanet. Účtovníctvo Humanet je prvým online účtovníctvom, ktoré bolo sprístupnené širokej podnikateľskej verejnosti na Slovensku.

Účtovníctvo Humanet obsahuje jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistiku. Rozsahom funkčnosti v nejednej oblasti prekonáva aj mnohé klasické ekonomické programy, takže v ňom užívateľ nájde nielen základné funkcie, ale aj nadštandardné možnosti.

Pri práci s online účtovníctvom Humanet sa dáta nenachádzajú na počítači používateľa, ale sú uložené na serveri v dátovom centre. Prvé čo v tomto kontexte každého napadne je, či je takéto riešenie bezpečné, či sa dáta nemôžu stratiť alebo či sa nemôžu zneužiť. Pravdou je pravý opak. Účtovníctvo Humanet v oblasti zabezpečenia ťaží z profesionálnych služieb zabezpečeného dátového centra, moderných bezpečnostných technológií a skúseností počítačových odborníkov. Pokiaľ by ste chceli rovnakú úroveň bezpečnosti účtovníctva dosiahnuť s klasickým ekonomickým programom inštalovaným na svojom počítači, museli by ste investovať desať až stotisíce € na dosiahnutie porovnateľnej úrovne zabezpečenia.

Podvojné účtovníctvo Humanet ako aj ďalšie programy online ekonomického systému Humanet sú riešenia, ktoré Vám sprístupňujú ekonomické informácie a celý ekonomický systém kdekoľvek potrebujete. Keď začnete podvojné účtovníctvo Humanet používať, tak až vtedy zistíte, čo všetko ste robili v klasickom ekonomickom programe a už nemusíte. Až potom zistíte, že odrazu máte viac času na svoje podnikanie, rodinu a záujmy. Až potom zistíte, že peniaze, ktoré ste platili za údržbu počítačov a aktualizácie ekonomického systému ste vynakladali zbytočne. Až potom objavíte úplne nové možnosti, ktoré Vám online podvojné účtovníctvo Humanet poskytuje a o ktorých ste dovtedy ani netušili.

Tak neváhajte a vyskúšajte podvojné účtovníctvo Humanet ešte dnes. Keď ho objavila konkurencia, smiali sa. Ale keď ho začalo používať čoraz viac ich užívateľov ...

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak