Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Letná obuv Adidas 2013

Nemecká značka Adidas je líder na trhu. Popri klasických športových teniskách a oblečení dostať aj niečo fajnovejšie. Je to dizajnová retro edícia Adidas Originals.

Nemecká značka Adidas je líder na trhu. Popri klasických športových teniskách a oblečení dostať aj niečo fajnovejšie. Je to dizajnová retro edícia Adidas Originals. Najväčšiu ponuku obuvi Originals nájdete v eshope Shooos.sk.

Ide o klasické modely tenisiek, ktoré sa inšpirovali jemnými vintage odtieňmi. Obuv a jej výber nájdete napríklad na obrázku nižšie. Obchod Shooos.sk však disponuje viac ako 150-timi rôznymi modelmi tenisiek Adidas Originals z tochto roku. Pozrite si ponuku sami a obujte sa na nadchádzajúce slnečné leto:

obuv adidas originals

Be original!

be original

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.