Zamestnanci Orangeu jazdia na elektromobile

Operátor obohatil svoje aktivity v oblasti ochrany životného prostredia aj kúpou nového ekologického automobilu. Jeho zamestnanci už môžu na služobné účely využívať vozidlo s alternatívnym pohonom.

Do vozového parku Orangeu pribudol nedávno nový Peugeot iOn s elektrickým pohonom. „Keďže najväčšie množstvo jázd realizujú naši zamestnanci v rámci mesta, privítali sme možnosť zaobstarať aj takéto ekologické vozidlo. Svojou prevádzkou prispieva k čistejšiemu vzduchu v mestách, a tak najlepšie ukazuje, že nám na našom okolí záleží aj v praxi,“ približuje zámer jazdiť ekologickejšie Peter Tóth, Corporate Affairs Manager Orangeu.

Elektromobil je k dispozícii na služobné účely pre všetkých zamestnancov Orangeu. Vzhľadom na ekologicky šetrnú jazdu a reálny dojazd okolo stovky kilometrov ho môžu aktuálne používať na akékoľvek presuny v rámci hlavného mesta.

Orange a životné prostredie

Orange dlhodobo podporuje environmentálne aktivity smerom k svojim zákazníkom, ale aj širokej verejnosti. Dôkazom je napríklad neustála podpora elektronickej faktúry, každoročná ekologická súťaž Zeleň pre mesto, pravidelné zapájanie sa do aktivít Európskeho týždňa mobility či podpora ekologickej likvidácie starých telefónov formou rozličných súťaží.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.