Zamestnanci Orangeu jazdia na elektromobile

Operátor obohatil svoje aktivity v oblasti ochrany životného prostredia aj kúpou nového ekologického automobilu. Jeho zamestnanci už môžu na služobné účely využívať vozidlo s alternatívnym pohonom.

Do vozového parku Orangeu pribudol nedávno nový Peugeot iOn s elektrickým pohonom. „Keďže najväčšie množstvo jázd realizujú naši zamestnanci v rámci mesta, privítali sme možnosť zaobstarať aj takéto ekologické vozidlo. Svojou prevádzkou prispieva k čistejšiemu vzduchu v mestách, a tak najlepšie ukazuje, že nám na našom okolí záleží aj v praxi,“ približuje zámer jazdiť ekologickejšie Peter Tóth, Corporate Affairs Manager Orangeu.

Elektromobil je k dispozícii na služobné účely pre všetkých zamestnancov Orangeu. Vzhľadom na ekologicky šetrnú jazdu a reálny dojazd okolo stovky kilometrov ho môžu aktuálne používať na akékoľvek presuny v rámci hlavného mesta.

Orange a životné prostredie

Orange dlhodobo podporuje environmentálne aktivity smerom k svojim zákazníkom, ale aj širokej verejnosti. Dôkazom je napríklad neustála podpora elektronickej faktúry, každoročná ekologická súťaž Zeleň pre mesto, pravidelné zapájanie sa do aktivít Európskeho týždňa mobility či podpora ekologickej likvidácie starých telefónov formou rozličných súťaží.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut