Zamestnanci Orangeu jazdia na elektromobile

Operátor obohatil svoje aktivity v oblasti ochrany životného prostredia aj kúpou nového ekologického automobilu. Jeho zamestnanci už môžu na služobné účely využívať vozidlo s alternatívnym pohonom.

Do vozového parku Orangeu pribudol nedávno nový Peugeot iOn s elektrickým pohonom. „Keďže najväčšie množstvo jázd realizujú naši zamestnanci v rámci mesta, privítali sme možnosť zaobstarať aj takéto ekologické vozidlo. Svojou prevádzkou prispieva k čistejšiemu vzduchu v mestách, a tak najlepšie ukazuje, že nám na našom okolí záleží aj v praxi,“ približuje zámer jazdiť ekologickejšie Peter Tóth, Corporate Affairs Manager Orangeu.

Elektromobil je k dispozícii na služobné účely pre všetkých zamestnancov Orangeu. Vzhľadom na ekologicky šetrnú jazdu a reálny dojazd okolo stovky kilometrov ho môžu aktuálne používať na akékoľvek presuny v rámci hlavného mesta.

Orange a životné prostredie

Orange dlhodobo podporuje environmentálne aktivity smerom k svojim zákazníkom, ale aj širokej verejnosti. Dôkazom je napríklad neustála podpora elektronickej faktúry, každoročná ekologická súťaž Zeleň pre mesto, pravidelné zapájanie sa do aktivít Európskeho týždňa mobility či podpora ekologickej likvidácie starých telefónov formou rozličných súťaží.

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.