Požičať si môžete už aj cez mobil

S bezúčelovým úverom v mobile môžu mať klienti Tatra banky peniaze na svojom účte už do niekoľkých minút.

S bezúčelovým úverom v mobile môžu mať klienti Tatra banky peniaze na svojom účte už do niekoľkých minút.

Určite ste už zažili, že sa vám naskytla príležitosť na výhodnú kúpu, ale práve v tej chvíli vám chýbali na účte finančné prostriedkov, alebo ste len jednoducho dostali chuť niekde odcestovať a oddýchnuť si. Úver si teraz vybavíte kdekoľvek aj cez svoj mobil.

Je to jednoduché. Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, stačí otvoriť aplikáciu Tatra banka a požiadať o neho vo vašom mobile. Na displeji si jednoducho zvolíte výšku úveru, splátky aj obdobie splácania. Nič netreba dokladovať, peniaze máte na účte za pár minút počas pracovných dní od siedmej do osemnástej.

Pozrite si postup, ako si vziať bezúčelový úver cez mobil

Navyše, Bezúčelový úver od Tatra banky je ešte výhodnejší ako kedykoľvek predtým:

• 100 % zľava z poplatku za poskytnutie úveru
  • 100 % zľava s poplatku za správu úveru počas celej doby splatnosti úveru
  • výhodná úroková sadzba už od 8,9 % p. a.

Príklad

Výška úveru

Mesačná splátka úveru*

700 EUR

12,98 EUR

1 500 EUR

27,82 EUR

5 000 EUR

92,72 EUR

7 500 EUR

139,09 EUR

10 000 EUR

180,37 EUR

Vypočítajte si úver podľa vašich predstáv

* Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 8,90 % p. a. a lehotou splácania 72 splátok, predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 9,41 % pri mesačnej splátke úveru 180,37 EUR. Celková suma, ktorú klient uhradí, predstavuje 12 986,64 EUR. Počas kampane klient neplatí jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti (200 EUR) ani mesačný poplatok za správu úveru (3 EUR). Prípadné poistenie úveru si klient hradí sám.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen