Požičať si môžete už aj cez mobil

S bezúčelovým úverom v mobile môžu mať klienti Tatra banky peniaze na svojom účte už do niekoľkých minút.

S bezúčelovým úverom v mobile môžu mať klienti Tatra banky peniaze na svojom účte už do niekoľkých minút.

Určite ste už zažili, že sa vám naskytla príležitosť na výhodnú kúpu, ale práve v tej chvíli vám chýbali na účte finančné prostriedkov, alebo ste len jednoducho dostali chuť niekde odcestovať a oddýchnuť si. Úver si teraz vybavíte kdekoľvek aj cez svoj mobil.

Je to jednoduché. Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, stačí otvoriť aplikáciu Tatra banka a požiadať o neho vo vašom mobile. Na displeji si jednoducho zvolíte výšku úveru, splátky aj obdobie splácania. Nič netreba dokladovať, peniaze máte na účte za pár minút počas pracovných dní od siedmej do osemnástej.

Pozrite si postup, ako si vziať bezúčelový úver cez mobil

Navyše, Bezúčelový úver od Tatra banky je ešte výhodnejší ako kedykoľvek predtým:

• 100 % zľava z poplatku za poskytnutie úveru
  • 100 % zľava s poplatku za správu úveru počas celej doby splatnosti úveru
  • výhodná úroková sadzba už od 8,9 % p. a.

Príklad

Výška úveru

Mesačná splátka úveru*

700 EUR

12,98 EUR

1 500 EUR

27,82 EUR

5 000 EUR

92,72 EUR

7 500 EUR

139,09 EUR

10 000 EUR

180,37 EUR

Vypočítajte si úver podľa vašich predstáv

* Pri úvere 10 000 EUR, s fixnou úrokovou sadzbou 8,90 % p. a. a lehotou splácania 72 splátok, predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 9,41 % pri mesačnej splátke úveru 180,37 EUR. Celková suma, ktorú klient uhradí, predstavuje 12 986,64 EUR. Počas kampane klient neplatí jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti (200 EUR) ani mesačný poplatok za správu úveru (3 EUR). Prípadné poistenie úveru si klient hradí sám.

Vynovená OMV v Košiciach ponúka príjemnú atmosféru i nové služby

Čerpačka na Moldavskej uspokojí aj náročných motoristov.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.