Pošlite deťom v núdzi dobrú správu

Magna deti v núdzi apeluje na verejnosť s výzvou zachrániť život a zapojiť sa do pravidelnej podpory Magna záchranca zaslaním SMS v tvare "MAGNA" na číslo 806.

Magna Deti v núdzi je slovenská humanitárna organizácia, ktorá už vyše 10 rokov pomáha priamo v teréne. Každý deň vyše 300 pracovníkov organizácie MAGNA poskytuje v teréne zdravotnú pomoc a výživu deťom na troch konti- nentoch sveta.

Pomáhame pri humanitárnych katastrofách a poskytujeme zdravotnú starostlivosť ich obetiam. Prevádzkujeme dlhodobé projekty zamerané na pomoc deťom, ktorým ich vlastná spoločnosť alebo rodina nedokážu zabezpečiť adekvátnu lekársku starostlivosť. Naša stála prítomnosť v teréne nám pomáha flexibilne a efektívne pomáhať deťom a ich rodinám v núdzi.

„Možnosť stať sa Magna Záchrancom zaslaním SMS v tvare „MAGNA“ na číslo 806 sme spustili v spolupráci so všetkými mobilnými operátormi na Slovensku v septembri 2012 a koncom roka sme registrovali už 4 022 Magna Záchrancov, ktorí spolu s nami teraz zachraňujú životy detí každý deň. Prostredníctvom mesačnej bezplatnej spätnej SMS každý z nich vie, kde, komu a ako pomáha,“ hovorí o programe podpory Martin Bandžák riaditeľ a zakladateľ organizácie.

Magna Deti v núdzi má v súčasnosti zriadené svoje stále misie v Kambodži, Keni, Južnom Sudáne, Demokratickej republike Kongo, Nikarague a Haiti. V minulosti MAGNA tiež pôsobila vo Vietname, tsunami postihnutej Indii a Mjanmarsku (Barma) pri cyklóne Nargis.

Naša pomoc v teréne musí byť konzistentná, a preto je pre nás pravidelná pomoc taká dôležitá. Príspevok vo výške 3 € zabezpečí pre 20 detí liečbu ťažkej dehydratácie alebo dve výživné jedlá pre dieťa na celý mesiac!” dodáva Martin Bandžák.

Pridajte sa aj vy k Magna Záchrancom a pomáhajte zachraňovať životy detí každý deň. Aktivujte si pravidelný mesačný paušál v hodnote 3 €, pošlite SMS v tvare „MAGNA“ na číslo 806.
Platí vo všetkých mobilných sieťach na Slovensku – FunFón, O2, Orange a Telekom. Deaktivácia pravidelného prispievania je možná zaslaním SMS v tvare „MAGNA STOP“ na číslo 806.

Celý (100 %) výťažok zbierky od spoločností Orange Slovensko, a.s., Slovak Telekom, a.s., a Telefónica Slovakia, s.r.o., je poskytnutý humanitárnej organizácii Magna Deti v núdzi.

Viac informácií o MAGNA projektoch sa dozviete na www.magna.sk
Sledovať nás môžete aj na www.facebook.com/magnadetivnudzi

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.