Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Štipendiá WU Executive Academy vo Viedni pre Professional MBA

WU Executive Academy sa rozhodla podporovať mimoriadne nadaných pri dosahovaní ich osobných vzdelávacích a kariérnych cieľov.

WU Executive Academy sa rozhodla podporovať mimoriadne nadaných pri dosahovaní ich osobných vzdelávacích a kariérnych cieľov.

WU Executive Academy sa ako jedna z popredných inštitúcií strednej a východnej Európy, ponúkajúcich Executive Education, rozhodla podporovať mimoriadne nadaných (High Potentials) pri dosahovaní ich osobných vzdelávacích a kariérnych cieľov. Odteraz bude celoročne poskytovať pre vybrané špecializácie v rámci vzdelávania Professional MBA od výkonu závislé „Štipendiá WU Executive Academy“. Žiadosti o štipendium na študijný program, začínajúci od jesene 2013, možno podávať do 30. júna 2013. Štipendiá WU Executive Academy sú celoročne poskytované čiastkové štipendiá pre nasledujúce špecializácie v rámci vzdelávania Professional MBA:

-      Professional MBA Controlling

-      Professional MBA Finance

-      Professional MBA Energy Management

-      Professional MBA Marketing & Sales resp.

-      Professional MBA Project & Process Management

Štipendiá vo výške maximálne 50 % celkového účastníckeho poplatku sa poskytujú bez ohľadu na štátnu príslušnosť uchádzača.

Podmienky pre uchádzačov

WU Executive Academy veľmi starostlivo vyberá účastníkov štúdia MBA a zohľadňuje pritom ich kultúrne zázemie a vzdelanie, ako aj odborné schopnosti a pracovné skúsenosti.

Aby mohli byť študujúci zaradení do rozhodovania o Štipendiách WU Executive Academy, musia vyhovieť stanoveným kritériám.

Podmienkou je ukončené vysokoškolské štúdium (bakalárske alebo vyššie) a minimálne tri roky príslušných pracovných skúseností. Medzi ďalšie kritériá výberu patrí okrem iného solídna pracovná dráha, ctižiadosť a činorodosť a súčasne aj odkázanosť na finančnú podporu. Žiadatelia o štipendium nesmú byť starší ako 40 rokov.

Okrem zvyčajných podkladov musia žiadatelia o štipendium k žiadosti priložiť motivačný list pre štipendium, ďalší odporúčací list a aktuálny doklad o plate.

Program býva často plne obsadený. Preto záujemcom odporúčame, aby poslali žiadosť čo najskôr. Žiadosti o štipendium sa prijímajú po celý rok.

Upozornenie: Žiadosti o štipendium na študijný program, začínajúci od jesene 2013, možno podávať do 30. júna 2013.

Bližšie informácie o štipendiách a podmienkach na podávanie žiadostí sú uvedené na našej internetovej stránke www.executiveacademy.at/de/finanzierung .

WU Executive Academy - vzdelávanie vedúcich pracovníkov na najvyššej medzinárodnej úrovni

WU Wien patrí ako najväčšia ekonomická univerzita v Európe k popredným vysokým školám aj v celosvetovom meradle a v rámci WU Executive Academy spája svoje programové portfólio v oblasti „Executive Education“. Medzi tieto patria programy MBA a Master of Laws, univerzitný študijný odbor Diplomovaný podnikový ekonóm (Betriebswirt), univerzitné kurzy, otvorené a podnikové programy. WU Executive Academy dnes patrí k popredným poskytovateľom ďalšieho vzdelávania v Strednej a Východnej Európe.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.