O2 už po minúte zadarmo

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Všetci zákazníci s najpopulárnejším programom O2 Fér môžu volať na viac ako 1,35 mil. telefónnych čísel v sieti O2 zadarmo už po 1. minúte! O2 prináša tento rok už druhé revolučné zvýhodnenie volaní pre všetkých. Zmena sa deje automaticky, bez rozdielu a bez nutnosti akejkoľvek aktivácie, rovnako ako bolo februárové spustenie volaní do všetkých krajín Európskej únie za slovenské ceny.

„O2 Fér je odteraz ešte výhodnejší s volaniami do siete O2 po 1. minúte zadarmo. Naši zákazníci si môžu s okamžitou platnosťou užívať dlhé hovory, nemusia pri tom neustále sledovať čas. Nemusia si nič aktivovať. Môžu sa smelo sústrediť na to podstatné, čo chcú povedať blízkym a známym,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Volania v sieti O2 po 1. minúte zadarmo

O2 hovormi vo vlastnej sieti po 1. minúte zadarmo pokračuje v ďalšom zvýhodňovaní svojich programov. V krátkom čase po predstavení ponuky hovorov a správ za slovenské ceny do krajín EÚ, predstavilo  najvýhodnejšie volania v rámci vlastnej siete.

Výhodu získajú zákazníci predplatených alebo fakturovaných služieb automaticky a bez nutnosti akéhokoľvek mesačného poplatku a aktivácie.

Rovnaké výhody pre všetkých

V O2 je jedno, či ste nový zákazník, alebo využívate služby O2 už nejaký čas. Ponuka platí pre všetkých rovnako a automaticky. Zároveň v O2 platí, že výhody sú trvalé. Netreba sa báť, že po určitom čase už pre vás výhody platiť nebudú.

Výhody O2 počas celého roka, automaticky a BEZ VIAZANOSTI!

O2 pre svojich zákazníkov prináša neustále nové výhody a to počas celého roka, nielen vo vybrané sviatky. Tento rok už zákazníci všetkých programov pocítili výhodu volania a posielania SMS správ do krajín Európskej únie za slovenské ceny. Aj túto výhodnú službu využívajú zákazníci automaticky a bez akéhokoľvek aktivačného či mesačného poplatku. O2 tak pokračuje v tradícii odbúravania bariér a hraníc pri poskytovaní výhodných služieb svojim zákazníkom.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.