O2 už po minúte zadarmo

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Všetci zákazníci s najpopulárnejším programom O2 Fér môžu volať na viac ako 1,35 mil. telefónnych čísel v sieti O2 zadarmo už po 1. minúte! O2 prináša tento rok už druhé revolučné zvýhodnenie volaní pre všetkých. Zmena sa deje automaticky, bez rozdielu a bez nutnosti akejkoľvek aktivácie, rovnako ako bolo februárové spustenie volaní do všetkých krajín Európskej únie za slovenské ceny.

„O2 Fér je odteraz ešte výhodnejší s volaniami do siete O2 po 1. minúte zadarmo. Naši zákazníci si môžu s okamžitou platnosťou užívať dlhé hovory, nemusia pri tom neustále sledovať čas. Nemusia si nič aktivovať. Môžu sa smelo sústrediť na to podstatné, čo chcú povedať blízkym a známym,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Volania v sieti O2 po 1. minúte zadarmo

O2 hovormi vo vlastnej sieti po 1. minúte zadarmo pokračuje v ďalšom zvýhodňovaní svojich programov. V krátkom čase po predstavení ponuky hovorov a správ za slovenské ceny do krajín EÚ, predstavilo  najvýhodnejšie volania v rámci vlastnej siete.

Výhodu získajú zákazníci predplatených alebo fakturovaných služieb automaticky a bez nutnosti akéhokoľvek mesačného poplatku a aktivácie.

Rovnaké výhody pre všetkých

V O2 je jedno, či ste nový zákazník, alebo využívate služby O2 už nejaký čas. Ponuka platí pre všetkých rovnako a automaticky. Zároveň v O2 platí, že výhody sú trvalé. Netreba sa báť, že po určitom čase už pre vás výhody platiť nebudú.

Výhody O2 počas celého roka, automaticky a BEZ VIAZANOSTI!

O2 pre svojich zákazníkov prináša neustále nové výhody a to počas celého roka, nielen vo vybrané sviatky. Tento rok už zákazníci všetkých programov pocítili výhodu volania a posielania SMS správ do krajín Európskej únie za slovenské ceny. Aj túto výhodnú službu využívajú zákazníci automaticky a bez akéhokoľvek aktivačného či mesačného poplatku. O2 tak pokračuje v tradícii odbúravania bariér a hraníc pri poskytovaní výhodných služieb svojim zákazníkom.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.