Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

O2 už po minúte zadarmo

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Volania v sieti O2 sú teraz ešte výhodnejšie.

Všetci zákazníci s najpopulárnejším programom O2 Fér môžu volať na viac ako 1,35 mil. telefónnych čísel v sieti O2 zadarmo už po 1. minúte! O2 prináša tento rok už druhé revolučné zvýhodnenie volaní pre všetkých. Zmena sa deje automaticky, bez rozdielu a bez nutnosti akejkoľvek aktivácie, rovnako ako bolo februárové spustenie volaní do všetkých krajín Európskej únie za slovenské ceny.

„O2 Fér je odteraz ešte výhodnejší s volaniami do siete O2 po 1. minúte zadarmo. Naši zákazníci si môžu s okamžitou platnosťou užívať dlhé hovory, nemusia pri tom neustále sledovať čas. Nemusia si nič aktivovať. Môžu sa smelo sústrediť na to podstatné, čo chcú povedať blízkym a známym,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Volania v sieti O2 po 1. minúte zadarmo

O2 hovormi vo vlastnej sieti po 1. minúte zadarmo pokračuje v ďalšom zvýhodňovaní svojich programov. V krátkom čase po predstavení ponuky hovorov a správ za slovenské ceny do krajín EÚ, predstavilo  najvýhodnejšie volania v rámci vlastnej siete.

Výhodu získajú zákazníci predplatených alebo fakturovaných služieb automaticky a bez nutnosti akéhokoľvek mesačného poplatku a aktivácie.

Rovnaké výhody pre všetkých

V O2 je jedno, či ste nový zákazník, alebo využívate služby O2 už nejaký čas. Ponuka platí pre všetkých rovnako a automaticky. Zároveň v O2 platí, že výhody sú trvalé. Netreba sa báť, že po určitom čase už pre vás výhody platiť nebudú.

Výhody O2 počas celého roka, automaticky a BEZ VIAZANOSTI!

O2 pre svojich zákazníkov prináša neustále nové výhody a to počas celého roka, nielen vo vybrané sviatky. Tento rok už zákazníci všetkých programov pocítili výhodu volania a posielania SMS správ do krajín Európskej únie za slovenské ceny. Aj túto výhodnú službu využívajú zákazníci automaticky a bez akéhokoľvek aktivačného či mesačného poplatku. O2 tak pokračuje v tradícii odbúravania bariér a hraníc pri poskytovaní výhodných služieb svojim zákazníkom.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.