Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Dámske alebo pánske hodinky Tommy Hilfiger

Ukážeme Vám zopár krásnych kúskov z tejto značky, do ktorej sa zaľúbite na prvý pohľad.

Kde nájdete značku Tommy Hilfiger ? Na TIMESTORE e-shope, kde sa Vám radi budeme venovať.

Hodinky značky Tommy Hilfiger sú produktom americkej spoločnosti zaoberajúcej sa odevnou kultúrou. Tommy Hilfiger je v móde veľmi obľúbená značka. Jednoducho vyzerajúce, avšak jasne rozpoznateľné produkty značky Tommy Hilfiger sa predávajú po celom svete, spoločne s ďalšími produktami, akými sú napríklad hodinky, kabelky alebo parfumy.

tommy hilfiger

Ako jedna z popredných svetových značiek súčasného životného štýlu, prináša Tommy Hilfiger vynikajúci dizajn, kvalitu a hodnotu pre spotrebiteľov na celom svete. Odráža eleganciu a jednoduchosť klasického amerického štýlu. Zakladateľovi značky návrhárovi Tommy Hilfiger sa podarilo to, o čo sa usilovali prakticky všetci návrhári - zasiahnuť americkú mládež. Hilfiger razil myšlienku, že nové módne trendy vznikajú na ulici, nie v dizajnérskych štúdiách v hlavách návrhárov, ktorí nemajú tušenie, čo dospievajúcich ľudí zaujíma. A tento prístup sa mu skutočne vyplatil.   tommy hilfiger turboZnačka Tommy Hilfiger je ikonou súčasnej klasickej americkej "cool" módy a jedným z pilierov a osviežením lifestylu dneška nielen v USA ale po celom svete. Tiež hodinky Tommy Hilfiger sú vytvárané s touto filozofiou. Hodinky Tommy Hilfiger stavia na dizajne, ale vzhľadom ku ohlasu značky snáď ani nie je obchodne možné, aby neboli dokonalé aj po technickej stránke.   tommy hilfiger Hodinky Tommy Hilfiger sa vyrábajú v pánskej, dámskej a športovej (unisex) verzii. Väčšinou sú analógové a môžu byť doplnené ďalšími funkciami. Niektoré typy hodiniek Tommy Hilfiger sú doplnené chronografom, ukazovateľom dátumu a dňa v týždni, sekundovkou. Môžu mať qurtzové strojčeky alebo fungujú na automatický pohon. Ciferníky so svetielkujúcimi ručičkami chráni minerálne sklo odolné proti oteru. Hodinky sú odolné proti bežnej vlhkosti. Hodinky Tommy Hilfiger nepatria k najlacnejšiemu tovaru, ale v kolekciách sa vyskytujú aj cenovo veľmi priaznivé modely.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.