Športujem, športuješ, športujeme

„ ... šport náš každodenný daj nám dnes...“ – i takto môže znieť pravidelná ranná modlitba aktívne žijúceho športovca, pre ktorého je šport viac než bezcieľnou pohybovou aktivitou.

... šport náš každodenný daj nám dnes...“ – i takto môže znieť pravidelná ranná modlitba aktívne žijúceho športovca, pre ktorého je šport viac než bezcieľnou pohybovou aktivitou, prípadne prostriedkom na zníženie telesnej hmotnosti. Pre niektorých z nás je šport životným štýlom a doslova naplnením našich životov, ktorému podriaďujeme takmer všetky oblasti nášho života.

Šport zasahuje do nášho štýlu obliekania, denného režimu, či dokonca výkonu podaného vo večerných hodinách počas nemenej príjemnej „športovej“ aktivity. Športu môžeme dokonca vedome či nevedome podriaďovať i výber kozmetických doplnkov a parfémov. A práve tento fakt si uvedomujú nielen výrobcovia kozmetiky a parfémov, ktorí vyvinuli samostatný rad parfémov určený pre športovcov a aktívnych ľudí, ale i spoločnosti, ktorých primárne výrobné odvetvie je kozmetike vzdialené, avšak dnes sa na trhu úspešne prezentujú ako výrobcovia jedných z najobľúbenejších kozmetických výrobkov vôbec. Reč je o nemeckej spoločnosti Adidas, ktorá je dnes považovaná za najväčšieho výrobcu a dodávateľa športovej obuvi a oblečenia v Európe.

parfemy-sme-sk-adidas-banner-r936_res.jpg

Okrem spomínaného športového oblečenia a obuvi, vďaka ktorej sa Adidas stal žiadaným, sú globálne na trhu veľmi populárne kozmetické výrobky značky Adidas. Toaletné vody a deodoranty Adidas sú charakteristické svojimi sviežimi a miestami aj sladkými vôňami, ktoré dokonale odzrkadľujú aktívny životný štýl a nadšenie z pohybu. Veľkou dávkou sviežosti sa vyznačujú i mužmi obľubované vody po holení. Zo sprchových gélov sú ženami preferované gély s označením Fruity Rhythm, ktoré spájajú svoju sviežosť so sladkou vôňou čerstvého ovocia. Obrovským plusom je tiež cena týchto výrobkov, ktorá je nadmieru priaznivá, a zákazník tak pri kúpe niektorého z výrobkov Adidas získa doslova „veľa muziky za málo peňazí“.

Širokú ponuku kozmetiky a parfémov nielen značky Adidas nájdete na www.parfemy.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.