Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Kvapku nádeje pridala aj Becherovka

Becherovka Slovensko sa už po druhý raz zapojila do unikátnej akcie Cocktail Weekend pre nadačný fond Kvapka nádeje, vďaka ktorej môžu bary, barmani a ich hostia spojiť svoje sily pre ušľachtilý cieľ.

Becherovka Slovensko sa už po druhý raz zapojila do unikátnej akcie Cocktail Weekend pre nadačný fond Kvapka nádeje, vďaka ktorej môžu bary, barmani a ich hostia spojiť svoje sily pre ušľachtilý cieľ – pomoc deťom s poruchami krvotvorby či čakajúcim na transplantáciu kostnej drene.

Dva z ôsmych charitatívnych drinkov, ktorých kúpou budú môcť spotrebitelia nadchádzajúci piatok a sobotu 19.-20. apríla 2013 nadačný fond finančne podporiť, tak v sebe okrem nádeje skrývajú práve najobľúbenejší bylinný likér Čechov a Slovákov. Autorský kokteil slovenského barmana Martina Hudáka z prešovského Dublin Café na báze Becherovky pod priliehavým názvom „Nip of hope“ dokonca na súťaži Cocktail Weekend Competition očaril porotu natoľko, že spomedzi osmičky receptúr získal striebornú medailu.

„Becherovka ako značka kladie veľký dôraz na koncept spoločenskej zodpovednosti, okrem aktivít zameraných na umiernené a rozumné pitie alkoholu preto prirodzene hľadáme aj príležitosti pomoci tým, ktorí to potrebujú. Ako partner Cocktail Weekendu túto akciu určite budeme finančne podporovať aj naďalej a sme radi, že každý rok sa nám do nej darí zapojiť čoraz viac slovenských podnikov,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková a dodáva: „Oceňujeme najmä myšlienku tejto akcie, že aj príjemným posedením v podniku s priateľmi sa môžu hostia v baroch či kaviarňach zapojiť do dobrej veci.“

Do aktuálneho ročníka Cocktail Weekendu pre Kvapku nádeje sa prihlásilo už takmer 50 barov po celej Českej a Slovenskej Republike. Priebežne aktualizovaný zoznam prevádzok, kde si kokteily s kvapkou nádeje budete môcť objednať a aj spolu s Becherovkou tak pomôcť deťom, nájdete na http://www.barovenoviny.cz/cocktail-weekend/bary.php.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 53m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.