Telekom a fanúšikovia Depeche Mode vytvoria kolekciu relikvií

Telekom a Depeche Mode predstavili ďalšiu fázu svojho partnerstva počas nadchádzajúceho letného turné. Nadväzujú ňou na exkluzívne uvedenie nového albumu vo Viedni, ktorého záznam je možné vidieť na portáli www.fan4fan.com.

Letné turné Depeche Mode, ktoré neobíde Slovensko (kapela sa predstaví v sobotu 25. mája aj v Bratislave), bude sprevádzať jedinečná výstava pripravená v rámci medzinárodného hudobného projektu Telekomu, festivalu Electronic Beats.

Vo vybraných mestách Európy fanúšikovia uvidia viac než 250 pozoruhodných artefaktov a spomienkových predmetov z najväčšej súkromnej zbierky na svete venovanej Depeche Mode (tzv. Burmeisterova zbierka). Medzi exponátmi sa objavia kazety s prvými demo nahrávkami, syntetizátory, jedinečný sampler EMU-2, ktorý skupina používala, plagáty koncertov, fotografie, autogramy či tajné policajné dokumenty o sledovaní klubov fanúšikov skupiny v bývalej Nemeckej demokratickej republike.

Časť artefaktov bude možné niekoľko dní pred koncertom vidieť aj v bratislavskom Polus City Center.

V súlade so svojím prísľubom „Zažime to spolu“ Telekom umožní fanúšikom Depeche Mode prezentovať na výstave aj ich vlastné relikvie viažuce sa ku kapele. Slovenskí fanúšikovia sa o vzácne kúsky zo svojich zbierok môžu podeliť od 15. apríla do 5. mája prostredníctvom stránky  www.milujemedepeche.sk alebo facebookovej aplikácie („Múzeum Depeche Mode“).

Všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja, či už formou vlastného príspevku alebo hlasovaním, súťažia o lístky na bratislavský koncert. Hrá sa aj o lístky Meet & Greet, teda možnosť v zákulisí sa stretnúť s členmi skupiny.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“