Telekom a fanúšikovia Depeche Mode vytvoria kolekciu relikvií

Telekom a Depeche Mode predstavili ďalšiu fázu svojho partnerstva počas nadchádzajúceho letného turné. Nadväzujú ňou na exkluzívne uvedenie nového albumu vo Viedni, ktorého záznam je možné vidieť na portáli www.fan4fan.com.

Letné turné Depeche Mode, ktoré neobíde Slovensko (kapela sa predstaví v sobotu 25. mája aj v Bratislave), bude sprevádzať jedinečná výstava pripravená v rámci medzinárodného hudobného projektu Telekomu, festivalu Electronic Beats.

Vo vybraných mestách Európy fanúšikovia uvidia viac než 250 pozoruhodných artefaktov a spomienkových predmetov z najväčšej súkromnej zbierky na svete venovanej Depeche Mode (tzv. Burmeisterova zbierka). Medzi exponátmi sa objavia kazety s prvými demo nahrávkami, syntetizátory, jedinečný sampler EMU-2, ktorý skupina používala, plagáty koncertov, fotografie, autogramy či tajné policajné dokumenty o sledovaní klubov fanúšikov skupiny v bývalej Nemeckej demokratickej republike.

Časť artefaktov bude možné niekoľko dní pred koncertom vidieť aj v bratislavskom Polus City Center.

V súlade so svojím prísľubom „Zažime to spolu“ Telekom umožní fanúšikom Depeche Mode prezentovať na výstave aj ich vlastné relikvie viažuce sa ku kapele. Slovenskí fanúšikovia sa o vzácne kúsky zo svojich zbierok môžu podeliť od 15. apríla do 5. mája prostredníctvom stránky  www.milujemedepeche.sk alebo facebookovej aplikácie („Múzeum Depeche Mode“).

Všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja, či už formou vlastného príspevku alebo hlasovaním, súťažia o lístky na bratislavský koncert. Hrá sa aj o lístky Meet & Greet, teda možnosť v zákulisí sa stretnúť s členmi skupiny.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu