Moderné kurzy angličtiny pre deti, ale i pre vás

Koľko rečí ovládaš, toľkokrát si človekom. Stará známa veta, stále však platná.

Koľko rečí ovládaš, toľkokrát si človekom. Stará známa veta, stále však platná. Vyvstáva ale otázka, nakoľko kvalitným človekom túžime byť. Môžeme ovládať  päť  rečí, a pritom ani jednu poriadne.  Ktorou cestou sa teda vybrať?

Azda najrozumnejším riešením je rozhodnúť sa pre jeden konkrétny jazyk, a následne sa mu venovať pozorne, naplno, a pravidelne ho precvičovať. Ako jedna z možností sa priam ponúka anglický jazyk. V dnešnej dobe by sa o ňom dalo hovoriť ako o druhom "materinskom". S angličtinou sa stretávame na každom kroku, vyžadujú ju od nás v práci, stretávame sa s ňou v podobe nápisov a názvov rôznych inštitúcií, taktiež stále viac preniká do samotného slovenského jazyka. Niet preto divu, že výučba anglického jazyka začína už v materskej škôlke. Ak chcete vo vzdelávaní vášho dieťaťa v anglickom jazyku pokračovať i neskôr a profesionálne, veľmi dobrou cestou sú jazykové školy. Pre ktorú sa ale rozhodnúť?

Jednou z moderných a interaktívnych škôl je jazyková škola Class, unikátna vo svojich službách a spôsobe výučby. Jazykové kurzy angličtiny Class.sk sú venované nielen firmám a širokej vernosti, ale i deťom od 7 do 17 rokov. Tie sa tu v troch programoch pod názvom Junior,  Pre - Teens a Teens rozdelených podľa vekových kategórií, hravou formou učia anglický jazyk. K dispozícii je slovenský alebo zahraničný lektor.  Deti sa vzdelávajú v malých skupinách, čo zabezpečuje vysokú mieru času a pozornosti venovanú každému jednému dieťaťu. Okrem týchto atraktívnych kurzov ponúka jazyková škola Class.sk exkluzívne a zábavné jazykové tábory. Svojim ratolestiam môžete dopriať 12 dňový letný anglický tábor v Malých Karpatoch alebo 5 dňový anglický tábor v Bratislave. Camp Wonderland, ako sa tábor nazýva, je synonymom zábavy, hry a nových zážitkov spojených s aktívnym využívaním angličtiny.

Angličtina pre deti, lekcie odbornej komunikácie v anglickom jazyku pre firmy či kurzy pre študentov podľa úrovne ich angličtiny sú jazykovou školou Class.sk podávané originálne, v uvoľnenej atmosfére, a so stálou profesionalitou. Podpora, dôraz na osobný rast, vzájomná dôvera a priateľský prístup sú hlavnými piliermi Class.sk.

Doprajte sebe i svojim deťom vzdelávanie, ktoré vás bude baviť, a ktoré vám dodá sebadôveru vo vyjadrovaní sa nielen v anglickom jazyku.

obr-do-textu-r913_res.jpg

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018